Nyhet

Boxningssommaren tuffar vidare med Ritson vs Ponce på DAZN nu på lördag

Badou Jack gick segrande ur sin match med Dervin Collina (TKO 4), och Daniel Dubois såg imponerande ut mot rumänske tuffingen Bogdan Dinu (KO2) den gångna helgen. Och boxningssommaren tuffar enträget vidare. Den kommande helgen får vi återigen stifta bekantskap med brittiske lättviktaren / superlättvikt, Lewis Ritson, 21-1-0, 12 KO:s. En boxare som potentiellt skulle kunna bli en måltavla för vår egen Anthony Yigit i framtiden om han går segrandes ur helgens match mot obesegrade Jeremias Nicolas Ponce 27-0, 17 KO:s, från Argentina. 

Artikel

På fredag står ett EM-bälte på spel i Milano – DAZN sänder

DAZN väljer att fortsätta leverera galor ifrån norra Italien. Den här gången handlar det om ett EBU-bälte i cruiserviktsdivisionen på en gala som till stor del innehåller inhemska boxare. Galan går av stapeln i Milano nu på fredag och som tur är för oss europeiska fans går det på perfekt svensk tid, med start 19.30.

Nyhet

Blir det en upprepning från i somras? Returmötet mellan Dillian Whyte och Alexander Povetkin engagerar – Till helgen får vi svaret!

Minns ni holmgången? Den dramatiska och explosiva fighten som blixtsnabbt tog en snudd på bisarr, oväntad vändning. Bataljen jag pratar om är förstås den episka drabbningen den 22:a augusti 2020, mellan brittiske Dillian Whyte och Alexander Povetkin från Ryssland – de fördes samman på en utomhusgala belägen vid ”Matchroom Fight Camp” i Brentwood, Essex på nämnda datum. På spel var WBC:s interim-bälte i tungvikt. Kampen inleddes med tre skapligt jämna ronder där båda två sökte kontakt bakom sina jabbar.

Artikel

INFÖR: Okolie vs. Glowacki – Vi får en ny världsmästare

Lawrence Okolie kommer ifrån enkla förutsättningar i den problemtyngda stadsdelen Hackney i London. Men nu har han framför sig sitt livs chans, då han kan bli världsmästare. Men i vägen för den drömmen står Krzysztof Glowacki, en veteran som redan innehaft VM-bältet.