Oscar Book

Oscar Book
Notice: Undefined index: googleplus in /www/webvol17/kq/9p4tt8bbm11b8cb/fightermag.se/public_html/wp-content/themes/fightermag/author.php on line 36

Kampsportsnörd som följer det mesta men har viss förkärlek för boxning och MMA. Strävar efter att öka allmänhetens kunskap och intresse för kampsport och alla dess utövare. Drev tidigare kampsportskanalen.com.

Alla medarbetare

Inlägg av Oscar Book

KrönikaNyhet

KRÖNIKA: Calvin Kattar blir nästa man att utmana mästaren

Boxare mot boxare, Hawaii mot Boston, och rutin mot oerfarenhet är förutsättningarna inför helgens huvudmatch på fight island. Detta blir UFC:s första gala på det nya året och huvudmatchen har potential att bli en av årets bästa matcher. Det som står på spel är en titelmatch och de som slåss om den är fjäderviktarna Max Holloway och Calvin Kattar.

 

KrönikaNyhet

Gracie: Familjen som förändrade kampsporten

I MMA kretsar så finns det en familj vars namn väger lite tyngre än alla andras. Den här familjen ligger bland annat bakom sporten vi idag kallar för Brasiliansk jiu-jitsu (BJJ) och var även med och grundade världens största MMA-organisationen, UFC. Många känner kanske igen namnet Gracie, men för er andra, lägg det på minnet. För betydelsen av den här familjen är svår att överskatta.