ArtikelNyhet

Inför UFC 303: Pereira vs. Prochazka 2

Den underliga strikern Jiri Prochazka får en ny chans mot kickboxaren Alex Pereira, spelplanen kompliceras av att duon räddar galan med kort varsel då mötet mellan Conor McGregor och Michael Chandler ställs in på grund av bruten lilltå. Trots det blir UFC 303 en gala med spännande matchningar som till exempel Brian Ortega versus Diego Lopes och Ian Machado Garry versus Michael ”Venom” Page. Här är i alla fall matchkortet, försnack och tider.

ArtikelNyhet

Inför UFC Whittaker vs Aliskerov

Var tog Khamzat Chimaev vägen och vad får vi i stället under helgens UFC? Jo, det blir skandinavist touch ändå och flera välkända namn. Dessutom kan svenska tittare dra nytta av rimliga sändningstider – perfekt underhållning på midsommardagen. Här kommer fightcard och försnack.

ArtikelNyhet

Superior Group presenterar stolt Superior Academy

Ett nytt evenemangskoncept och amatör-liga som syftar till att utveckla och stödja svenska och nordiska amatörfighters. Denna satsning kompletterar proffsgalan Superior Challenge och erbjuder atleter en tydlig väg från amatörnivå till den professionella MMA-scenen och vidare till världens största organisationer, en resa som över 50 atleter har gjort med Superior Challenge som språngbräda.

Nyhet

Kommande MMA-evenemang: vad du ska hålla utkik efter

Mixed Martial Arts (MMA) är en sport som fortsätter att växa i popularitet över hela världen, och Sverige är inget undantag. Under de kommande månaderna kommer flera spännande MMA-evenemang att hållas både i Sverige och internationellt. Här är en snabbtitt på några av de matcher och evenemang du inte vill missa.

ArtikelNyhet

Inför UFC 301: Pantoja vs. Erceg

Det är inte den mest gnistrande uppställningen för en numrerad gala. En nästintill färsking i UFC, Steve Erceg, får titelchansen i flugvikt mot mästaren Alexandre Pantoja, medan svenskhoppet Amir Albazi tvingas stå och stampa i väntan på sin chans. Dock – en sann legendar, Jose Aldo återvänder från pensionen under UFC 301 för att möta Jonathan Martinez. Här kommer lite prat om matchningarna och sånt.

ArtikelNyhet

Smilla ”The Hurricane” Sundell i ny titelmatch mot farlig ryska

Smilla ”The Hurricane” Sundell har tagit Muay Thai-världen med storm och hennes resa har varit lika spektakulär som hennes prestationer i ringen. Vid 16 års ålder skrev Smilla på för ONE Championship där hon gjorde debut 2022 och snabbt etablerade sig som en kraft att räkna med och samma år säkrade hon mästarbältet i stråvikt i thaiboxning. Nu är det så dags för titelmatch igen och Smilla står framför sin hittills svåraste motståndare, som kommer att definiera nästa steg i hennes resa mot toppen.

Okategoriserade

Sportsbettings inverkan på tillväxten och populariteten av ONE Championship

Sportsbetting har blivit en allt mer betydande faktor för tillväxten och populariteten av idrottsorganisationer runt om i världen. För ONE Championship, en av världens främsta organisationer inom kampsport, har sportsbetting spelat en avgörande roll för dess globala tillväxt och framgång. I denna artikel kommer vi att utforska den omfattande påverkan som sportsbetting har haft på ONE Championships tillväxt och popularitet.

ArtikelNyhet

Inför UFC 299: O’Malley vs Vera 2

Det ser ut att bli blixtar och dunder i helgen. Sean O’Malley gör sitt första titelförsvar mot sitt skelett i garderoben nämligen Brandon Vera. Vi bjuds även på en match mellan den älskade lättviktare Dustin Poirier som möter det franska hajptåget Benoit Saint Denis, samt på ett av Bellators största namn – Michael ”Venom” Page – som till slut gör sin UFC-debut och möter Kevin Holland, och mycket mer. Här är uppvärmningen med tillhörande matchkort och tider.

Okategoriserade

Så satsar du smart på UFC: Viktklasser, stilar och statistik

Att satsa på Ultimate Fighting Championship (UFC) ställer höga krav på kunskap och förståelse för sporten. Varje match är ett schackspel av tekniker, strategier och rå styrka, där utgången kan vändas i en bråkdel av en sekund. För att navigera i detta komplexa spelområde är det avgörande att förstå kämparnas statistik, hur olika kampstilar ställs mot varandra och hur viktklasserna kan påverka utfallet av en match.