Demetrius Andrade Nyhet

Demetrius Andrade försvarar sitt VM-bälte på DAZN

På lördag kommer den regerande mellanviktsmästaren (WBO) Demetrius Andrade (29-0) att försöka försvara sin titel mot britten Liam Williams (23-2-1). Galan sänds live på DAZN och huvudmatchen beräknas starta ca 23:30 svensk tid!

Williams blir Andrades tuffaste test

Mellanviktsdivisionens WBO titel tillhör sedan 2018 Demetrius Andrade, han har sedan han erövrade WBO:s vakanta titel hunnit försvara bältet tre gånger. Liam Willams blir därmed hans fjärde titelförsvar och troligtvis han tuffaste test i karriären. Williams slår hårt, hårdare än alla Andrades tidigare motståndare och hans erfarenhet i ringen är minst lika imponerande som amerikanens. Williams två förluster i karriären kommer mot den före detta mästaren (WBO) Liam Smith (29-2). Men trots hans erfarenhet så är boxningsförmågan hos Demetrius Andrade något vassare. Går det tiden ut så tror jag att det blir Andrade som får behålla sitt bälte. Men det är ett stort om, Liam Willams verkar hungrigare än någonsin. Se videon nedan så förstår ni vad jag menar.

Läs Phillips artikel inför fredagens gala på DAZN här!

Galan sänds på DAZN med start 20:00!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer