Nyhet

Helgens streaming-tips, Jamie Munguia vs. Kamil Szeremeta på DAZN lördag 19:e juni

En TV-vänlig tid på allas vårt DAZN direkt från El Paso Texas, USA hör inte till vanligheterna men denna helg 19:e juni skall ni absolut ratta in nämnda streamingtjänst, klockan 21:30 då en av Mexikos största talanger går upp i ringen. Det handlar förstås om 24-årige punchern, Jaime Munguia (36-0) som försvarar sitt interkontinentala WBO-bälte mot polske Kamil Szeremeta (21-1-0) 31 år gammal men förstås en kraftig underdog till den hårdslående mexikanen i denna matchen. 

Kamil Szeremeta förlorade till Golovkin 

Kampen avlöper på ”Don Haskins Center” i El Paso, Texas. Det kommer smälla ordentligt och frågan är hur länge Kamil Szeremeta orkar stå upp mot den yngre knockout-boxaren (29 knockouter på 36 raka segrar). Kamils enda förlust som professionell har kommit till världsboxaren, Gennady Golovkin om VM-titeln. Han är före detta europamästare i mellanvikt.

Asiatiska kampsportare har svårt att slå igenom i väst (krönika)

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer