Nyhet

Fabian Wardley och Allen Babic imponerade på Eddie Hearns Fightcamp, vecka 2

Ännu en gång bjöd så Eddie Hearns Matchroom Boxing in oss fans till  ett nytt ”Fight Camp” (vecka 2 i ordningen) i Brentwood, Essex, i England denna gångna lördag(7/8) och vid detta tillfälle var det en VM-fight (IBF) i fjädervikt som var huvudnumret. James ”Jazza” Dickens (30) från Liverpool och Kid Galahad (31) från Sheffield som möttes om brittiska titeln i superbantamvikt när de var betydligt yngre ”way back in” 2013, (då segrade Galahad) fick här chansen att mötas på nytt fast denna gången, som sagt, om en VM-titel.

Nyhet

INFÖR: Matchroom Fight Camp 1 – Conor Benn är tillbaka

Storbritanniens mäktigaste promotor är för tillfället Eddie Hearn. Precis som förra året öppnar han nu upp portarna för flera veckors boxning vid Matchrooms högkvarter. Under den första veckan bjuds vi på allt ifrån obesegrade Conor Benn, till talangen Campbell Hatton och en VM-match. 

Nyhet

Michael Buffer knuffar undan Diamante för inramningens skull! 

Det här kanske är en onödig krönika om ett meningslöst ämne / fenomen. Men jag kan inte hålla det inom mig. Det måste ut! Det är möjligt att jag var lite Söndagstrött och extra stingslig i slutet på veckan häromveckan, men något som jag inte förstår är det faktum varför utmärkte Ring-announcern, David Diamante som Eddie Hearns Matchroom Promotions nyttjar flitigt (i princip på alla sina galor) skall stiga undan när det väl är dags för huvudmatchen, i det här fallet Devin Haney vs Jorge Linares – till förmån för en åldrad Michael Buffer?