Nyhet

Två obesegrade mellanviktare gör upp om brittiska titeln på lördag – Denzel Bently vs Felix Cash

Nu på lördag 24/4  bjuds vi återigen in för professionell boxning på Viaplay med start klockan 20:30. Ciceroner är som vanligt radarparet, Magnus Dahlborn och Luis Lagerman.  I vanlig ordning, som det varit den senaste tiden på nämnda streamingtjänst så är det Frank Warrens Queensberry Promotions som arrangerar. Denna gång är det en titelmatch (brittiska titeln och samväldesditon) i mellanvikt mellan obesegrade Denzel Bentley (14-0-1) och Felix Cash, även han obesegrad (13-0, 9 KO:s).

ArtikelNyhet

DAZN – Sportens egna Netflix och lite om höstens MMA-utbud

Spotify, Netflix och Itunes med flera är streamingtjänster som nog de flesta känner till. Men, nu finns även en streamingtjänst för sport som blir allt populärare, nämligen DAZN. Extra glädjande är att DAZN också har valt att satsa lite extra på MMA och annan kampsport.

Krönika

Krönika: Vad är en bra MMA-kommentator?

Den senaste tiden har många frågat mig vad som egentligen utgör en bra kommentator när det kommer till MMA. Här kommer ett försök till svar på den frågan.

Nyhet

Hur, var och när ser jag UFC 205?

Det kan inte ha undgått någon att världens mäktigaste MMA-gala äger rum natten till söndag. UFC gör äntligen sitt efterlängtade första besök i New York, och matchkortet är sinnessjukt bra. Förväntningarna på galan är skyhöga med andra ord.

Tre titelmatcher står bland annat på spel. Conor McGregor och Eddie Alvarez möts om lättviktstiteln i huvudmatchen. Tyron Woodley ser fram emot att försvara sin welterviktstitel mot utmanaren Stephen Thompson. Stråviktsmästarinnan Joanna Jedrzejczyk och motståndaren Karolina Kowalkiewicz är bägge obesegrade i oktagonen. Endast en av damerna kommer att kunna lämna oktagonen obesegrad.

Nyhet

Inför Frampton vs Quigg: TV-tider, Videos, Underkort

Lördagens efterlängtade batalj mellan Belfasts stolthet Carl Frampton och Manchesterboxaren Scott Quigg kryper sig allt närmare, och glädjande nog för oss svenska boxningsfans kommer Viaplay att sända evenemanget. Fightermag passar på att lista TV-tider, underkort och framför allt de videos ni bör titta på för att få rätt uppladdning inför slaget om de brittiska öarna!