Nyhet

Ny gala i Frank Warrens regi på Viaplay denna lördag – Live från Birmingham

Frank Warrens ”Queensberry Promotions” är tillbaka med en späckad gala på Birminghams ”Utilita Arena” nu på lördag den 28:e augusti. Warren ”luftar” ett helt koppel av talangfulla boxare. Det blir en mästarnas afton som den också är ”döpt till” på förhand – ”Night of Champions”. Huvudmatcher är två brittiska titelmatcher. Dels en i superfjädervikt mellan Anthony Cacace  18-1-0 och Lyon Woodstock 12-2-0, (brittiska bältet) samt en batalj mellan två ”up-and-comers” i super lättvikt, (Brittiska och samväldes-titlarna är på spel), obesegrade båda två, Akeem Ennis Brown, 25 bast, (14-0, 1 KO) och 32-årige Sam Maxwell 15-0, 11 KO:s. Missa inte denna gala. 

Framtidsmän och en irländare från Conor McGregors boxningsklubb Crumlin BC på matchkortet

Förmatchprogrammet är inte fy skam det heller. En drös med framtidsmän och faktiskt också några etablerade killar som är på randen till att slå igenom ordentligt, sådana som Anthony Yarde 20-2-0, denne möter preliminärt colombianen, Alex Theran 23-5-0 som varit uppe i en rad olika titelmatcher strax under VM-nivå. Lägg därtill irländske amatörstjärnan, William Hayden från Conor McGregors boxningsklubb, Crumlin BC, som gör en uppmärksammad proffsdebut i superlättvikt. Nybörjarna (framtidslöftena), George Bance, 1-0, (superlättvikt), Ezra Taylor, 1-0 (lätt tungvikt) och Eithan James (super lättvikt) förgyller ”underkortet”. De lite mer rutinerade, Liam Davies, 9-0 (bantamvikt) och Nathan Heaney, 12-0 (mellanvikt) förgyller det ”övre” förmatch-programmet. Det är som alltid när Warren arrangerar ”knökat” med riktigt goa matcher där allting kan hända. Se en promo för Cacace-Woodstock i spelaren här nedan!

Kolla även in presskonferensen mellan showens ”huvudgrabbar” Sam Maxwell vs. Akeem Ennis-Brown, det hettade till och blev lite ståhej mellan killarna, klicka här! 

Galan från Birmingham kan ses live nu på lördag på Viaplay med start 20:30 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer