Simon Kölle

Gedigen erfarenhet av kampsport som utövare och som Chefredaktör/Ägare av diverse sajter såsom MMAnytt, Kimura, Fightplay och Fightermag.
Jag har varit kommentator på galor på svenska och engelska, suttit som expert i paneler, skrivit Sveriges första bok om MMA (MMA: Fakta, Myter, Möten) som är slutsåld och planeras uppdateras för att bli en ljudbok.

Över 5000 artiklar och texter om MMA och kampsport har jag stått för och ett par hundra podcast-avsnitt. Inte minst i Fighterpodden.

Min roll på Fightermag är inte längre som Chefredaktör pga. tidsbrist utan jag hoppar mer in då och då vid behov och trivs bra med att podda.

Mer info om mitt jobb utanför kampsporten: www.simonkolle.com

Alla medarbetare

Inlägg av Simon Kölle

Nyhet

The 100 Best Martial Arts Movies – Part 1 of 2

Fighter Magazine embarked on a long journey through all the world’s martial arts movies with the goal of creating the ultimate top list. Here is the result after many long nights of toil and many hours in front of screens and TVs. Enjoy part one of two of the 100 best martial arts movies.

KrönikaNyhet

Sveriges störste kampsportare: En krönika om Alexander Gustafsson

Simon Kölle återvänder med en krönika om Alexander Gustafsson och hans karriär.

Krönika

Kärlek och Respekt: En krönika om Reza Madadi

Simon Kölle gör comeback med en krönika om Reza Madadi som lagt handskarna på hyllan i dagarna.

Nyhet

Filmrecension: Den Blomstertid Nu Kommer

Simon Kölle har sett Den Blomstertid Nu Kommer en vecka innan premiären och recenserar filmen.

ArtikelNyhet

Intresset för kampsport i Sverige + Lista över de största kampsporterna i Sverige

Kampsport får allt mer utrymme i Sverige, både när det gäller utövare och personer som vill titta och följa de olika idrotterna. Antalet tjejer och kvinnor som utövar kampsporter fortsätter att öka år för år. Intresset har heller inte enbart kommit av att fler vill lära sig självförsvar, utan också för att man vill testa något nytt. Över hela Sverige har det startats upp nya kampsportsklubbar och utövarnas åldrar varierar från högt till lågt.