ArtikelNyhet

Crazy Samurai: 400 vs. 1

Se trailern till filmen med en lång actionscen som är 77 minuter och dessutom en one take.

Miyamoto Musashi kan nog med lätthet anses vara världens mest kända svärdsman genom alla tider. Han är lika mycket myt som en verklig källa för inspiration. Men som alltid med gamla hjältar så blir de till sist mytologiska och det ska överdrivas något överjävligt hur bra de varit.

I den nya filmen ”Crazy Samurai” (den har olika ändelser beroende på vart den är släppt) så äger en 77 minuter lång fightingscen rum där Musashi besegrar 588 fiender. Som ni förstår innebär det här en närmast extrem skicklighet att få till utan fel. Stage Fighting är en konst i sig självt och att planera en scen. EN scen. Här är det som sagt 588 motståndare. Skådespelaren och kampsportaren Tak Sakaguchi hyllas nu för sin närmast otroliga förmåga att utföra så många fightingscener i rad. Av trailern att döma skådespelaren det rätt bra. Sen hur bra filmen är vettetusan.

Filmens handling

1604 blev Miyamoto Musashi attackerad av Yoshiokafamiljen på deras dojo. Musashi besegrade mästare Seijuro och hans yngre bror. Yoshiokafamiljen bestämmer för att hämnas och 100 av dess bästa svärdsmän samt 300 hyrsvärd.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer