ArtikelNyhet

Frank Warren bjuder på tungviktsgala nu på lördag – Daniel Dubois vs Bogdan Dinu

På lördag (5/6) är det dags igen för en tidsmässigt behaglig Frank Warren-gala på Viaplay med utmärkta kommentator-duon, Magnus Dahlborn och Luis Lagerman. Den här gången handlar det om en titelmatch (WBA:s interim-titel) i tungvikt mellan engelske Daniel Dubois 15-1-0 mot rumänske tuffingen, Bogdan Dinu 20-2-0, live från Telford, International Centre, i Shropshire, West Midlands, England. 

Späckat matchkort fyllt av talanger 

Dubois förlorade ju en inhemsk batalj mot obesegrade landsmannen, Joe Joyce på KO i november förra året och är troligen sugen på revansch (för övrigt Dubois enda förlust som proffs). Dinu däremot som har 2 förluster på sitt ”record” mot världsboxarna, Kubrat Pulev och Jarrell Miller, kommer till matchen med två färska segrar i bagaget, en 2019 och 2020. Det kan bli en spännande match! I övrigt syns förhoppningsvis obesegrade, Archie Sharp 19-0, Nathan Heaney (11-0), Daniel Buciuk 10-0, Tommy Fury (5-0) Adan Mohamed, (1-0) och Caoimhin Agyarko (8-0). Ett späckat matchkort således fyllt av talanger och framtidsmän. Boka in lördagen. Sändningen börjar 20:30 på Viaplay.

Kolla in Daniel Dubois match mot Joe Joyce november 2020 här nedan! 

Läs Teddys senaste Söndagskrönika här – om boxaren Leif Karlsson som blev löpare

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer