ArtikelNyhet

Frank Warren bjuder på tungviktsgala nu på lördag – Daniel Dubois vs Bogdan Dinu

På lördag (5/6) är det dags igen för en tidsmässigt behaglig Frank Warren-gala på Viaplay med utmärkta kommentator-duon, Magnus Dahlborn och Luis Lagerman. Den här gången handlar det om en titelmatch (WBA:s interim-titel) i tungvikt mellan engelske Daniel Dubois 15-1-0 mot rumänske tuffingen, Bogdan Dinu 20-2-0, live från Telford, International Centre, i Shropshire, West Midlands, England. 

Späckat matchkort fyllt av talanger 

Dubois förlorade ju en inhemsk batalj mot obesegrade landsmannen, Joe Joyce på KO i november förra året och är troligen sugen på revansch (för övrigt Dubois enda förlust som proffs). Dinu däremot som har 2 förluster på sitt ”record” mot världsboxarna, Kubrat Pulev och Jarrell Miller, kommer till matchen med två färska segrar i bagaget, en 2019 och 2020. Det kan bli en spännande match! I övrigt syns förhoppningsvis obesegrade, Archie Sharp 19-0, Nathan Heaney (11-0), Daniel Buciuk 10-0, Tommy Fury (5-0) Adan Mohamed, (1-0) och Caoimhin Agyarko (8-0). Ett späckat matchkort således fyllt av talanger och framtidsmän. Boka in lördagen. Sändningen börjar 20:30 på Viaplay!

Kolla in Daniel Dubois match mot Joe Joyce november 2020 här nedan! 

Om du har tröttnat på boxning kan du ju alltid kolla in odds på EM!

Läs Teddys senaste Söndagskrönika här – om boxaren Leif Karlsson som blev löpare

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer