Obesegrad sydamerikan möter Badou Jack i Florida nu på söndag

Före detta svenske världsmästaren, Badou Jack var ju planerad att möta kanadensiske WBA-mästaren (the regular title) i lätt tungvikt, Jean Pascal som co. main event till uppvisningsmatchen mellan Floyd Mayweather och Logan Paul på Hard Rock Stadium i Miami Gardens, Florida nu på söndag (6/6) i en efterlängtad returmatch, men Pascal testades tråkigt nog positivt för tre olika substanser (olagliga) och var därmed inte tillgänglig för Jack som motståndare.

Collina har inte boxats utanför Venezuelas gränser 

Riktigt trist eftersom deras match i december 2019 strax före pandemin, var riktigt jämn och tajt. Dan Rafael ”Fight-freaks Unite” rapporterar dock att svensken nu fått en ny opponent till nämnda datum och han kvarstår som ”chief Support” för detta event (Mayweather vs Logan). Vem är då ersättaren för Pascal? Jo det blir obesegrade sydamerikanen (Venezeuela), Dervin ”El Diamante” Collina (15-0, 13 KO) som hoppar in och möter Badou i en 10-rondare på galan. En tuffing, 33 år gammal, med bra tryck i nävarna. Det är dock första gången Collina fightas utanför Venezuelas gränser och Jack är sannolikt hans tuffaste motståndare till dags dato. Kolla in presskonferensen för galan den 4:e juni i spelaren undertill!

Läs om Frank Warrens kommande gala på Viaplay här!  

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer