Nyhet

Två obesegrade mellanviktare gör upp om brittiska titeln på lördag – Denzel Bently vs Felix Cash

Nu på lördag 24/4  bjuds vi återigen in för professionell boxning på Viaplay med start klockan 20:30. Ciceroner är som vanligt radarparet, Magnus Dahlborn och Luis Lagerman.  I vanlig ordning, som det varit den senaste tiden på nämnda streamingtjänst så är det Frank Warrens Queensberry Promotions som arrangerar. Denna gång är det en titelmatch (brittiska titeln och samväldesditon) i mellanvikt mellan obesegrade Denzel Bentley (14-0-1) och Felix Cash, även han obesegrad (13-0, 9 KO:s).

Mästare (Brittisk) är Bentley som besegrade jättelöftet Mark Heffron om den vakanta titeln i november förra året. Cash håller Samväldes-titeln. Fighten äger rum på klassiska ”York Hall”, Bethnal Green, i London. Kolla in presskonferensen för evenemanget signerat webbsidan, Secondsout.com. här nedan! Galan kan ses här! 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer