Artikel

HammerTime – Med Tor Troéng

För drygt fem år sedan satt jag på ett thaihak i närheten av Hotell Oden i Stockholm och gjorde en intervju med Tor Troéng. Det var ett par dagar innan han skulle möta Rafael Silva på Superior Challenge, och Tors karriär var stadigt på väg upp. En stigande stjärna från Västerbotten med smeknamnet ”The Hammer” satt då mitt emot mig och svarade på mina frågor med blandat skämt och allvar.

Nyhet

Video: Usman och Hassan om deras kommande matcher

Kamaru Usman vs. Leon Edwards och Hayder Hassan vs. Vicente Luque är två av matcherna som inleder kvällens UFC-gala. Både Kamaru Usman och Hayder Hassan deltog i The Ultimate Fighter: Blackzilians vs. American Top Team där de nådde stora framgångar. I juli möttes de i säsongsfinalen och Usman vann via submission.

Julintervju med MMA-fightern Aisling Daly

26-åringen från Irland imponerade under den 20:e säsongen av The Ultimate Fighter. Och trots att hon eliminerades i kvartsfinalen så erbjöds hon en match på underkortet under TUF 20. En match som hon sin vana trogen vann på ett armlås. Fighter Magazine har pratat med Aisling ”The Bash” Daly om invägningsstrulet, vinsten och framtiden.