Elin Bladh

Elin Bladh

Elin Bladh började träna MMA när hon var 18 år, ett ganska överraskande idrottsval efter en uppväxt i längdskidspåret. Hon har under sin tid i kampsportsvärlden hunnit tävla, skriva för flera MMA-medier samt engagera sig i både lokala och nationella förbund. Elin jobbar med onlinemarknadsföring och föredrar mutor i form av fina kaffebönor och saltlakrits.

Alla medarbetare

Inlägg av Elin Bladh

Krönika

Terminsstarter och kampsportsresor

Det hänger alltid en speciell stämning i luften när det vankas terminsstart. Den så välbekanta lukten av svett och liniment blandas med nerver och spänd förväntan hos de som för första gången kliver in på klubben. För en del är det kanske allra första gången de befinner sig i en kampsportslokal, varenda människa och intryck är något helt nytt och outforskat. De ser sig omkring på människorna runt en, försöker hitta en plats där de inte är för mycket i vägen men inte heller försvinner bort. Sen får de kliva upp på mattan, och välkomnas till klubben av sin nya coach.

Krönika

Semestertips: Kampsportsträning på resande fot

Jo, vi vet – vi har varit asdåliga både på uppdateringar och nyhetsbevakning under sommaren. Men, det är så att man inte kan leva på kampsport allena, man behöver ju semester också. Eller så kan man göra som Fighter-medarbetaren Elin Bladh och kombinera delar av sin semester med klubbesök. Låt dig inspireras och klubba runt på din nästa resa.

Artikel

Sofia Olofssons ThaiLife

När Sofia Olofsson säger att thaiboxningen är hennes liv är det ingen överdrift. Mästarinnan hemmahörande på Odenplan Fightgym lever och andas thaiboxning – men vill helst slippa höra att hon ett av Sveriges största medaljhopp trots att hon tog VM-titeln i thaiboxning i maj och nu i helgen blev europeisk mästare. Fighter Magazine tog ett snack med Sofia om dåtid och nutid – och om den lite skrämmande framtiden.

Artikel

Ricard Carneborn – Svensk Jujutsuhistoria förkroppsligad

Ett liv på mattan, ett liv inom kampsporten. Från träning och tävling till att driva klubb, hålla pass, plocka fram andra. Ricard Carneborn har en intressant historia och driver en av Sveriges största kampsportsklubbar. Detta är hans historia, och hans bror Ralfs. Och detta är dessutom ett stycke nutida kampsportshistoria – Fighter Magazine besöker Nacka Dojo.

Artikel

HammerTime – Med Tor Troéng

För drygt fem år sedan satt jag på ett thaihak i närheten av Hotell Oden i Stockholm och gjorde en intervju med Tor Troéng. Det var ett par dagar innan han skulle möta Rafael Silva på Superior Challenge, och Tors karriär var stadigt på väg upp. En stigande stjärna från Västerbotten med smeknamnet ”The Hammer” satt då mitt emot mig och svarade på mina frågor med blandat skämt och allvar.

Artikel

Projekt Förort

Vägen för Projekt Förort har varit långt ifrån rak. Det har varit många turer fram och tillbaka, uppförsbackar och nejsägare som dragit i handbromsen. Men viljan att hjälpa de som saknar egna medel har varit starkare, och motgångarna till trots har Projekt Förort, med Martin Lavin i spetsen, skapat något unikt.

Nyhet

Tidblad Keskikangas och Laurén nominerade till Jerringpriset

Sällan har väl kampsporten haft en så här bra dag när det kommer till erkännande av övriga idrottssverige. Under dagen har de nominerade till Radiosportens prestigefulla Jerringpris presenterats, och bland kandidaterna finns det två kampsportare med på listan. Dels Isa Tidblad Keskikangas, som representerar thaiboxning, samt Mikaela Laurén som representerar boxning.