Nyhet

Tidblad Keskikangas och Laurén nominerade till Jerringpriset

Sällan har väl kampsporten haft en så här bra dag när det kommer till erkännande av övriga idrottssverige. Under dagen har de nominerade till Radiosportens prestigefulla Jerringpris presenterats, och bland kandidaterna finns det två kampsportare med på listan. Dels Isa Tidblad Keskikangas, som representerar thaiboxning, samt Mikaela Laurén som representerar boxning.

Det är flera tunga prestationer som har lett till nomineringarna, och båda dessa idrottare har haft ett riktigt bra år med stora framgångar. Tidblad Keskikangas har under året kammat hem både ett EM-guld och ett VM-guld, och Laurén tog för några veckor sedan hem WBC-titeln inom superweltervikt.

Vi på Fighter Magazine tycker att det är fantastiskt roligt att dessa kampsportare uppmärksammas av Radiosporten som ändå får ses som en gigant inom området, och det bådar gott för kommande kampsportsstjärnor vad gäller möjligheterna att få uppmärksamhet av den breda idrottsrörelsen i Sverige. Nu gäller det att rösta fram dem till vinst, och rösta kan du göra genom att klicka här.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer