Nico Musoke öppnar kampsportsgym i Farsta – Alla är välkomna

Före detta UFC-fightern Nico Musoke (35) öppnar under våren ett kampsports-gym i Telestaden, Farsta, Stockholm, under namnet ”Kraft”, allt från thaiboxning och jujutsu till MMA och olika typer av brottning uppger en pressrelease. Verksamheten (träningen) riktar sig till alla kategorier av människor, allt från dem som vill satsa på att nå världsnivå till dem som bara vill köra på ren motionsnivå. 

Artikel

Svenska MMA-stjärnorna 2019

Få länder kan stoltsera med att ha så många MMA-stjärnor som Sverige. Vilse bland namnen? Vi hjälper dig orientera bland svenska MMA-giganter, morgondagens stjärnor, topptalanger och pensionerade pionjärer.

ArtikelNyhet

Fighterpodden avsnitt 44: Klappar & Smockor 3

Fighterpodden firar jul ihop med en nytänd och motiverad Nico Musoke, samt med vår nya One-världsmästare, Zebaztian Kadestam. Vi passar även på att ringa upp både Jack Hermansson för att prata om hans senaste vinst i UFC och med Anton Turkalj för att snacka om vinsten i proffsdebuten. Som vanligt är Elin Bladh och Simon Kölle på plats och levererar nyheter från kampsportsvärlden tillsammans med programledare Mårten Söderström.
ArtikelNyhet

Goda möjligheter att spela på Superior Challenge 18

Snart bär det av för Superior Challenge 18, årets upplaga av den populära svenska MMA-galan. Galans huvudmatch blir returmötet mellan Simon Sköld och Jerry Kvarnström, men vi bjuds även på UFC-veteranen Nico Musokes återkomst mot Daniel Acacio samt mötet mellan det svenska stjärnskottet Karl ”King” Albrektsson och Josh Stansbury.

Artikel

UFC Fight Night: Gustafsson vs. Teixeira – Genomgång av Huvudkortet

En genomgång av Huvudkortet…