Nico Musoke öppnar kampsportsgym i Farsta – Alla är välkomna

Före detta UFC-fightern Nico Musoke (35) öppnar under våren ett kampsports-gym i Telestaden, Farsta, Stockholm, under namnet ”Kraft”, allt från thaiboxning och jujutsu till MMA och olika typer av brottning uppger en pressrelease. Verksamheten (träningen) riktar sig till alla kategorier av människor, allt från dem som vill satsa på att nå världsnivå till dem som bara vill köra på ren motionsnivå. 

Alla är välkomna, ung som gammal, elit som motionär  

Det spelar ingen roll vilken träningsbakgrund du har eller hur gammal du är, du är alltid välkommen att träna,” säger Nico Musoke i pressutskicket. ”Vi kommer att erbjuda specifika klasser för barn och ungdomar, men också för äldre vuxna.”

Vid sidan av fokuset på träning kommer KRAFT också stötta barn och ungdomar på fler sätt, med exempelvis olika typer av vägledning och läxhjälp. För att nå dit kommer man satsa mycket på att ledarna har rätt kompetens. 

”Vi vill erbjuda en verksamhet som gör en positiv skillnad i ungas liv,” säger den f.d. UFC-fightern. ”Vi kommer ha ett bredare perspektiv där vi kan fånga upp det som är utmanande och viktigt i deras tillvaro och se hur vi bäst kan stötta.”

Nico Musoke förstås en av våra största MMA-profiler på senare år med matcher i UFC mot så starka namn som Kelvin Gastelum och Alessio Sakara. Han fightades så sent som december 2019 före pandemin, på ”Superior Challenge” där han besegrade brassen, Marcelo Alfaya på poäng. Han har ett matchfacit på 16-5-0 som proffs. Om det är någon som skulle kunna få ett gym att lyfta så är det nog han. Där finns massor av kampsportserfarenhet. 

Karl Albrektsson möter skotte på Superior Challenge 22

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer