Nyhet

Två svenska titelmatcher när Fightlife Promotions kör sin debutgala för året den 10:e juli

Den 10:e juli på Tegelbruket i Örebro kör promotorföretaget, Fight Life Promotions med eldsjälen Kamran Kabinejad sin debutgala för året. Det blir två svenska titelmatcher, dels en i cruiservikt, (ett returmöte) mellan utmanaren, Marcus Alberts, Stockholm och mästaren Samo Jangirov – därtill en dito titelmatch i supermellanvikt mellan värmländske ”maltesern” Niclas Elfstedt, 9-1-0 och den ”Svarta Kobran” från Alingsås, Tijan Kebbeh 4-1-2. Två utmärkta matchningar som kommer att underhålla ”publiken” (den digitala). 

Pezhman Seifkhani redo att ta nästa kliv i karriären

Utöver dessa titelmatcher så är det naturligtvis oerhört intressant att Örebros stolthet på tungviktsfronten, obesegrade (10-0) Pezhman Seifkhani spelar en tung roll på sommargalan i Närke. Denne är preliminärt bokad att ta sig an tjecken Radek Varak 8-8 i matchfacit. Det är uppenbart att ”Pez” är redo för nästa kliv i karriären. Tyngre titlar och starkare namn hägrar för honom men då måste han ta sig förbi nämnde Varak på ett imponerande sätt.

Calic och Kollias tar plats på showen 

Kontrakterade (av Fight Life) kroaten, Marco Calic 11-1, 6 KO:s i lätt tungvikt kommer att boxas på galan liksom greken och tungviktaren Marios Kollias 5-2-1, som ni kanske minns gav Attila Levin en svettig match på Post-Hotellet i Göteborg 2019 i dennes pugilistiska avskedsmatch. Kollias är preliminärt bokad att ta sig an bosniern Nemanja Kerezovic. Samtliga matcher kan naturligtvis ändras och fler matcher kommer förmodligen att presenteras längre fram. Det ser i alla fall ut som en riktig ”helkväll” för boxningsfansen att njuta av den 10:e juli. Skriv upp det datumet, notera i kalendern. Promotor, Kamran Kabinejad har sagt att showen skall gå att se som stream antingen på promotorföretagets webbsida, eller någon annanstans. Den kommer att göras tillgänglig för den intresserade.

Läs om MMA-fightern Nico Musokes nya Gym i Farsta 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer