Okategoriserade

Sponsrad: Så bettar du på MMA på utländska bettingsidor

MMA är en av de snabbast växande sporterna i världen. Därmed är det också en av de sporter där du som spelare kan vinna mycket pengar om din kunskap om sporten är stor. Av denna anledning har det blivit allt mer populärt att betta på MMA på utländska bettingsidor såväl som på svenska sådana. I denna lilla guide får du reda på hur du gör för att betta på MMA på utländska spelsajter och du får flera tips som du kan använda dig av när du bettar.

MMA har en anrik historia som kan spåras ända tillbaka till år 648 f.Kr. Men sporten som vi känner till den idag är fortfarande väldigt ny. Därför är långt ifrån alla spelare och oddssättare kunniga och insatta i sporten. Detta skapar möjligheter för dig som är sugen på att betta på MMA på utländska spelsidor.

För andra personer kan alltför lättvindigt svepas med av mediernas sändningar och skriverier. Det är också lätt hänt att de bettar med hjärtat snarare än med hjärnan. Därmed kan fantastiska möjligheter uppstå för den som har lite mer kött på benen än gemene man. Du kan med andra ord dra nytta av andras okunskap för att själv göra dig en hacka på MMA-betting.

Men det finns dessutom ytterligare fördelar med att spela på MMA i utlandet istället för inom Sveriges gränser. En av de främsta fördelarna är det faktum att denna sport har en väldigt transparent gemenskap. MMA-fighters är en del av gemenskapen i högre utsträckning än många andra atleter. Till exempel tränar fotbolls- och hockeyproffs bara med sina lagkamrater eller tillsammans med andra proffs. Men MMA-proffsen tränar ibland i samma lokaler som amatörmässiga kampsportare. Det gör att du kan lära känna dem på ett helt annat sätt och samla på dig mer information om olika MMA-fighters.

Och som du säkert känner till är just informationen väldigt viktigt när det kommer till MMA-betting. Ju mer information du har tillgång till desto större möjligheter har du att fatta välgrundade beslut. Dessutom finns det mer information tillgänglig än vad de flesta oddsmakare har tid att gå igenom. Så om du är villig att anstränga dig lite extra kan du ofta skaffa dig en liten fördel gentemot oddssättarna.

Steg för steg: Så bettar du på MMA på utländska bettingsidor

Faktum är att det är väldigt enkelt att komma igång och betta på MMA. Utländska bettingsidor fungerar i mångt och mycket på samma sätt som våra svenska bettingsidor. Det finns dock vissa skillnader, men genom att följa nedanstående guide kan du ta dig från insättning till spel och sedermera uttag på kort tid!

  1. 1. Besök spelsajten ifråga – Det första steget du behöver gå igenom är uppenbart. Först när du har hittat en utländsk spelsida som du gillar kan du börja betta på MMA.
  2. 2. Gör en insättning med din önskade betalningsmetod – I nästa steg måste du sätta in pengar på ditt spelkonto. Detta gör du med det betalsätt som du föredrar att använda. Du kan vanligtvis välja mellan kortbetalning, e-plånbok och ytterligare ett antal betalningsmetoder.
  3. 3. Börja betta på MMA-fighter – På utländska bettingsidor brukar det finnas en hel drös av MMA-fighter att betta på. Välj den eller de fight(er) som du vill spela på och lägg dina bets.
  4. 4. Verifiera din identitet – Innan du kan ta ut pengar från ditt spelkonto behöver du sedan verifiera att du faktiskt är du. Detta gör du genom att tillhandahålla bevis såsom en kopia på ditt pass eller ditt körkort. Du kan även behöva styrka din folkbokföringsadress. Exakt hur lång tid denna verifiering tar varierar mellan olika spelbolag.
  5. 5. Ta ut dina vinstpengar – När du har verifierat din identitet kan du göra uttag. Du kan nu ta ut dina eventuella vinstpengar från ditt spelkonto. För att göra detta går du till spelbolagets uttagssida och begär ett uttag. I regel behöver du använda samma betalsätt som du använde i samband med din insättning.

Tips: Så lyckas du med din MMA-betting

Det finns många olika knep och strategier som du kan ta hjälp av. Dessa kan hjälpa dig att vinna lite oftare när du bettar på MMA på utländska bettingsajter såväl som svenska diton. Det övergripande temat för de allra bästa tipsen är dock att du bör göra din hemläxa. Oavsett om du är en helt nyfrälst MMA-fantast eller om du har följt sporten sedan den befann sig i sin linda krävs viss eftertanke. För när du bettar på MMA-fighter behöver du bryta ner fighterna på ett systematiskt sätt. Detta för att säkerställa att du gör de rätta förutsägelserna och att de spel som du gör maximerar dina potentiella vinster. Studera de MMA-fighters som du funderar på att spela på. Se också till att du har tillgång till all tillgänglig information för att optimera dina möjligheter att förutsäga resultatet av en fight.

Titta på detta när du gör dina efterforskningar:

  • • Fighterns historik och färska resultat ger dig en bra bild av huruvida en viss fighter kan vara undervärderad eller ej. Kan atleten ha blivit skickligare på sistone och har detta kanske undgått oddssättarna?
  • • En fighters historiska prestationer mot liknande stilar skvallrar om förutsättningarna inför den stundande matchen. Har fightern ingen erfarenhet av den specifika stilen eller inte presterat väl mot liknande fighters bör du dra öronen åt dig.
  • • En MMA-fighter är bara människa. Därför kan atletens hälsostatus och välbefinnande påverka resultatet i en match. Eventuella skador kan påverka en fighters prestation väldigt negativt. Därför bör du försöka hålla dig uppdaterad om skador och andra faktorer som kan ha en negativ inverkan på prestationen.
  • • Även fighterns träningspartners är en viktig faktor att ta hänsyn till. Tränar hon eller han tillsammans med fighters av en hög kaliber? I annat fall kan atleten kanske få svårt att komma till matchen med bästa möjliga förutsättningar i bagaget. Men om fightern tränar med namnkunniga fighters kan du räkna med att atleten är redo för uppgiften!

Detta är bara några exempel på vad som kan vara värt att tänka på. Men genom att ta hänsyn till dessa faktorer har du större möjligheter att lyckas med din MMA-betting på utländska spelsajter!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer