Sommaren 2017: 34 svenska kampsportsnyheter

Har du missat något som hände i sommar inom svensk kampsport? Här kan du läsa om nästan allting som hänt.

Nyhet

Alacabek bokad för match i april

När fightermag.se senast intervjuade Herdem Alacabek om flytten till USA var ”När vill du gå match igen?” en av frågorna som ställdes. Då svarade Alacabek följande:

Om allt infaller enligt plan så kommer jag att tävla här i Florida den 1:a April på en gala som heter AFC. Det är en gala där många up-and-coming fighters från American Top Team får en chans att visa vad de går för. Lyckligtvis så kände dem att jag var en intressant produkt med stor potential och jag kommer göra allt i min styrka för att förhoppningarna ska bli verklighet.

Nyhet

Herdem Alacabek: ”Hittills har det gått väldigt bra, men det har inte varit smärtfritt”

För ett par månader sedan tog han sitt pick och pack och stack till USA för att träna. Obesegrade Herdem Alacabek fann snabbt träningslyckan i det stora landet vilket ledde till att han slog rot där. Han tränar nu på American Top Team – sida vid sida med några av världens största MMA-stjärnor. Samtidigt delar han träningslokal med Allstars-klubbkamraten Ilir Latifi.

Ilir Latifi: ”Det känns som att tiden är inne för mig”

Ilir Latifi, lyftkranen från Rosengård. Rosengård – Det var där allt började. Idag tävlar han i världens största MMA-organisation, och möter de bästa i världen. Inte bara det. Han imponerar i varje match, vilket visar sig i rankningarna. Nästa vecka går Latifi för första gången match i Las Vegas. Det blir även hans första stora gala, och dessutom tar han plats på huvudkortet.

Våra svenska MMA-stjärnor (2016)

Ibland kan det vara lite mycket att hålla koll på. MMA tar upp mycket nyheter och det sker en hel del galor. Våra svenska stjärnor. Hur går det för dem? Hur ser deras framtid ut?