Nyhet

Alacabek bokad för match i april

När fightermag.se senast intervjuade Herdem Alacabek om flytten till USA var ”När vill du gå match igen?” en av frågorna som ställdes. Då svarade Alacabek följande:

Om allt infaller enligt plan så kommer jag att tävla här i Florida den 1:a April på en gala som heter AFC. Det är en gala där många up-and-coming fighters från American Top Team får en chans att visa vad de går för. Lyckligtvis så kände dem att jag var en intressant produkt med stor potential och jag kommer göra allt i min styrka för att förhoppningarna ska bli verklighet.

Matchen är nu bekräftad. Herdem kommer att gå match den första april under AFC 25 (Absolute Fighting Championship). Han står då inför sin första professionella match utanför Sverige, där han kommer att ställas mot Alonzo Roane. Svensken, som har enormt stöd på hemmaplan, kommer till matchen obesegrad med två vinster av två möjliga – bägge via avslut. Även Roane har två vinster via TKO/KO, men är i detta fall den mer erfarne med sina tio proffsmatcher.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer