Nyhet

Herdem Alacabek planerar karriären utomlands

Obesegrade Herdem Alacabek, som också deltagit i SVT:s  ”Slå han på käften”, har hittat sin träningslycka utomlands.

Den unga talangen ville göra sin proffsdebut tidigt, men det dröjde till 2014 innan den blev av. Herdem personligen tyckte att det var helt rätt i tiden, och att det var viktigt att han fick blomma i sin egen takt. Proffsdebuten vann han överlägset i andra ronden. Detta var under IRFA 7. Nästa match skulle komma att planeras in ganska kort därefter, under IRFA 8. Även den matchen slutade i vinst via TKO för Alacabek.

Med två TKO-vinster av två möjliga bestämde han sig för att åka till USA, och American Top Team för att träna i ett par veckor. Nu har det gått över en månad, och han är inte tillbaka i Sverige än. Herdem berättar via sin Instagram-sida att resan har fört med sig många tankar, och att han tänker stanna där tillsvidare. Däremot kommer han att fortsätta tävla för svenska organisationer, vilket innebär att vi kommer att få se honom på svensk mark.

Vi på Fightermag.se önskar Herdem Alacabek all lycka i USA.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer