ArtikelNyhet

Fighterpodden 97: Ngannou ny tungviktskung

Lagom till påskhelgen rullar in så släpper vi ytterligare ett avsnitt av Fighterpodden Nedslag. Självklart pratar vi om förra helgens UFC och då framförallt drabbningen mellan Francis Ngannou och Stipe Miocic, en match som avslutades i andra ronden och renderade i en ny mästare i tungvikt. Vi avhandlar även den kommande lördagens boxningsmatch mellan Carl Frampton och den regerande WBO-mästaren i superfjädervikt, Jamel Herring. Vi uppdaterar oss även om det senaste inom submission wrestling, Anton Turkaljs match i Brave och sist men inte minst pratar vi om Oliver Enkamps nya rankning i Bellator (ett stort grattis från oss)!

Som vanligt med programledare Mårten Söderström och i panelen hittar vi Simon Kölle, Elin Bladh och Philip Dersèn.

Vill du komma i kontakt med oss? Mejla på fighterpodden@fightermag.se

ArtikelNyhet

Påskgodis för boxningsfansen på YouTube i helgen: Frampton vs Herring från Dubai

Nu på lördag den 3:e april (Påskafton) på ”The Rotunda” Ceasars Palace i Dubai, Dubai, Förenade Arabemiraten, kommer det kämpas om WBO:s VM-titel i superfjädervikt, fighten går mellan 34-årige, utmanaren Carl ”The jackal” Frampton (28-2-0, 16 KO:s) från Irland som möter den regerande mästaren från USA, Jamel Herring (35), på 24 matcher har denne bara förlorat två, 10 knockouter har han slagit på vägen. Herring erövrade det bälte som sätts på spel nu till helgen, över japanen Masayuki Ito på ”Osceola Heritage Park” i Kissimmee Florida den 25:e maj 2019. 

Nyhet

Frampton vann via delat beslut i sömnig titelmatch

En helbrittisk titelfajt och en bruten käke låter som ingredienser för en toppenkväll, men tyvärr levde derbyt mellan Carl Frampton och Scott Quigg inte upp till de högt ställda förväntningarna. För segraren från Belfast gick dock allt helt enligt planen. ”Jag visste att det skulle bli en tråkigt match.” sade Frampton ”Vi var tvungna att sälja den väl, men jag visste att jag hade hjärnan för att göra den tråkig.”

Nyhet

Inför Frampton vs Quigg: TV-tider, Videos, Underkort

Lördagens efterlängtade batalj mellan Belfasts stolthet Carl Frampton och Manchesterboxaren Scott Quigg kryper sig allt närmare, och glädjande nog för oss svenska boxningsfans kommer Viaplay att sända evenemanget. Fightermag passar på att lista TV-tider, underkort och framför allt de videos ni bör titta på för att få rätt uppladdning inför slaget om de brittiska öarna!

Nyhet

Frampton: ”Quiggs bristande intelligens visar sig i ringen”

Inför helgens helbrittiska batalj i M.E.N Arena Manchester är det Carl ”The Jackal” Frampton som går in som favorit mot Scott Quigg, och Frampton är övertygad om att favoritskapet är berättigat. ”Min boxningshjärna och min bakgrund som amatör kommer att göra mig till en vinnare på lördag. Quigg däremot är en produkt, han har ingen hjärna överhuvudtaget.” sade den obesegrade Belfastboxaren

Hearn inför Frampton – Quigg: ”Atmosfären kommer att vara den bästa du sett”

På lördag smäller det i Manchester när WBA:s titelhållare i superbantamvikt Scott Quigg tar sig an IBF:s dito, Nordirlands stolthet Carl Frampton. Och Quiggs promotor Eddie Hearn är övertygad om att de som hoppas en underhållande afton, kommer att få sin önskan uppfylld. ”Det är den här typen av evenemang man lever för.” sade Hearn till Boxingscene. Och undertecknad är benägen att hålla med.