ArtikelNyhet

Påskgodis för boxningsfansen på YouTube i helgen: Frampton vs Herring från Dubai

Nu på lördag den 3:e april (Påskafton) på ”The Rotunda” Ceasars Palace i Dubai, Dubai, Förenade Arabemiraten, kommer det kämpas om WBO:s VM-titel i superfjädervikt, fighten går mellan 34-årige, utmanaren Carl ”The jackal” Frampton (28-2-0, 16 KO:s) från Irland som möter den regerande mästaren från USA, Jamel Herring (35), på 24 matcher har denne bara förlorat två, 10 knockouter har han slagit på vägen. Herring erövrade det bälte som sätts på spel nu till helgen, över japanen Masayuki Ito på ”Osceola Heritage Park” i Kissimmee Florida den 25:e maj 2019. 

Frampton lägger av om han förlorar till Herring  

Herring har sedan dess försvarat sitt bälte två gånger, dels mot obesegrade landsmannen, Lamont Roach (nu 19-1-1) seger på poäng, men även på diskvalifikation (upprepade skallningar) över Puerto Ricos, Jonathan Oquendo i Las Vegas (”The Bubble”). Före detta världsmästaren (IBF WBA superbantamvikt och WBA superfjädervikt) Carl Frampton som som bara har två förluster på sitt boxnings-CV (proffs), mot Leo Santa Cruz i VM-match (WBA superfjädervikt) och mot Josh Warrington om IBF-bältet i klassen under (fjädervikt), har i intervjuer sagt att han tänker lägga av om han förlorar till Herring. Mycket står på spel således i denna match som kommer att streamas live och gratis på YouTube (spelare här undertill).

Läs om engelske MMA-stjärnan Paddy Pimblett som gör debut i UFC inom kort här! 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer