Nyhet

Engelske MMA-stjärnan, Paddy Pimblett från Liverpool har skrivit på för UFC

En av Storbritanniens och fighting-organisationen, Cage Warriors mest lysande stjärnor, lättviktaren, Paddy (Patrick) ”The Baddy” Pimblett (16-3-0) från Liverpool, England, har skrivit på för UFC uppger den världsledande MMA-organisationen. Den 26-årige britten har länge varit ett eftertraktat villebråd för UFC och fått erbjudande om att gå över vid ett flertal tillfällen men Pimblett har hårdnackat tackat nej varenda gång då han sagt sig trivas i Cage Warriors.

Vann senaste fighten på submission i rond 1

Paddy kunde ses senast i buren den 20:e mars då han besegrade italienaren, Davide ”Ispanico” Martinez på Cage Warriors 122 i London (York Hall). Han vann övertygande på en rear naked choke i första ronden efter bara 1 minut och 37 sekunder. Den populäre fightern nämnde i samband med galan att han nu kände sig redo för att testa vingarna i UFC och som sagt UFC var inte sena att höra av sig. Kolla in en färsk intervju med den engelske MMA-stjärnan, signerad BT Sports, på klippet nedan!

Läs om boxaren Lucy Wildhearts senaste seger i Ghana, Afrika här! 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer