ArtikelNyhet

Tyson Furys väg till rematchen mot Deontay Wilder

Drygt ett år efter deras senaste möte kommer Tyson Fury och Deontay Wilder att gå upp i ringen igen. Matchen hölls i december 2018 och gick i alla 12 ronder. Till bådas missnöje slutade matchen oavgjort. Nu är det bekräftat att de kommer att mötas igen den 22 februari, på en arena som ännu inte bestämd. Innan det efterlängtade mötet ska Tyson ”Gypsy King” Fury däremot ställas mot den ännu obesegrade svensken Otto Wallin på T-Mobile Arena, i Las Vegas den 14 september. Britten är säker på att han kommer att vinna den kommande matchen, men bör inte glömma bort sina egna ord om det nya motståndet.

ArtikelNyhet

Vintern kommer och här är fyra heta fighter du inte vill missa!

Conor McGregor gör comeback i UFC, Alexander Gustafsson får kanske chans på revansch mot Jon Jones och den största tungviktsmatchen i boxning på över 10 år är bekräftad. Trots att 2018 sakta börjar lida mot sitt slut så finns det gott om fighting kvar att se fram emot. Vi har listat fyra heta fighter de kommande månaderna som du inte vill missa.

Nyhet

Fury stal showen när Wilder knockade Spzilka

Nio ronder tog det för WBC:s titelhållare i tungvikt, Deontay Wilder, att besegra polacken Artur Szpilka i Barclays Center, Brooklyn via en knockout som kommer att gå varm på tuben de närmaste dagarna. Men trots avslutningen var det något förvånande (men ändå inte) Tyson Fury som stal showen. ”Var som helst, när som helst. Jag kommer att slå dig som jag slog Klitschko, din luffare!” skrek Fury i amerikanens ansikte efter matchens slut.

Nyhet

Fury: ”Klitschko har aldrig mött någon som mig”

Den obesegrade britten Tyson Fury är ute efter tungviktstronen imorgon kväll när han ställs mot viktklassens gigant Wladimir Klitschko på ESPRIT Arena i Düsseldorf. Och Fury tror att hans förutsättningar är bättre än samtliga tidigare boxare som ställts mot den 39-årige ukrainaren.