Nyhet

Matchkortet för Superior Challenge 13 är fulländat

Om en månad arrangeras den trettonde upplagan av Superior Challenge. Denna gång är det Norrköping som är värdstaden för eventet som kommer att äga rum på Stadium Arena. Matchkortets två sista matcher offentliggjordes tidigare idag, och är nu fulländat.

Nyhet

När går svenskarna match?

Kampsportsvärlden är minst lika komplex som mycket annat i denna värld. Varje dag utannonseras matchningar i många olika kampsporter. Inte minst i Sverige där vi har både galor och utlandsmatchningar på gång. Här är namnen på ett par svenskar som går match denna vår:

Nyhet

Svenskt supermöte klart för Superior Challenge 13

Superior Challenge har inte en gång svikit publiken med matchkorten. Gång på gång presenteras ett högklassigt matchkort, och det bjuds på högkvalitativ MMA. Matchkortet för den trettonde upplagan börjar ta form i raketfart, och har nu adderat ett svenskmöte i mellanvikt. Denna matchning smakar bättre än ditt fredagsgodis kan jag lova.

Nyhet

Intervju med Michel Ersoy: ”Jag hittar alltid ett sätt att vinna”

25-årige Michel Ersoy började sin proffskarriär redan när han var 21 år gammal, och starten den var tuff. Han kämpade sig igenom två domslutsförluster på raken, men har nu utvecklats något kopiöst. Inför sin match på Superior Challenge 13 kommer han från fem raka vinster. Tre via domslut, och två via avslut. Allstars-fightern tar sig då an 43-årige Tomas ”Moon Lee” Hytten, som går sin sista match.