Nyhet

Superior Challenge 13 är framflyttat – Här är anledningen

Det är tungt att behöva meddela att den trettonde upplagan av Superior Challenge inte kommer att gå av stapeln i april. Superior Challenge 13 den 9 april är alltså inställt, och det fullständiga matchkortet får istället ett nytt datum: 1:a oktober.

 

Styrelsen för Stadium Arena fattade tidigare idag ett beslut som kom att drabba många event. Bland annat Superior Challenge. Det gäller trasigt golv i arenan som behöver akutrenoveras då det inte klarar av hög belastning. Bland annat från bollspelande ungdomar och eventpublik. Styrelsen fattade då beslutet att ställa in alla kommande event med omedelbar verkan, vilket chockade de ansvariga för Superior Challenge. Alltså är det inte Babak Ashti, Grundare Superior Group International, som ställer in galan.

Joachim Christensen, som är titelhållare i tungvikt, stöttar Superior Challenge i ett uttalande:

Unfortunately the event Superior Challenge 13 have been cancelled, due to some problems with the arena where the event should have been held. This was not the Superiors challenges intentions, that they had to cancelled. So as fighters under superior we will show our support, and fight at the next event they will announce. So we have to accept this and look forward. My fight is therefor moved to the 1 of October 2016.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer