Nyhet

När går svenskarna match?

Kampsportsvärlden är minst lika komplex som mycket annat i denna värld. Varje dag utannonseras matchningar i många olika kampsporter. Inte minst i Sverige där vi har både galor och utlandsmatchningar på gång. Här är namnen på ett par svenskar som går match denna vår:

4 mars, Bellator 151: Sirwan Kakai går sin första match i Bellator, och möter Joe Taimanglo.

5 mars, UFC 196: Ilir Latifi möter Gian Villante i Las Vegas.

12 mars, Odense Fight Night: Lina Akhtar Länsberg går match i Danmark, och möter Maria Hougaard.

18 mars, EC Boxing: Adrian Granat möter Otto Wallins förre motståndare, serben Samir Kurtagic.

13 mars: Simon Sköld deltar i Kung Fu-SM.

19 mars, YOKKAO 18: Sanny Dahlbeck försvarar YOKKAO-titeln mot Jordan Watson.

26 mars, Trophy MMA 8: Yosef Ali Mohammad möter Nick Barnö i huvudmatchen. I galans co-main event möts Mattias Rosenlind och Cosmin Tutu. Linn Wennergren och Camilla Hinze möts i den enda dammatchen hittills på matchkortet.

9 april, Superior Challenge 13: David Bielkheden och Daniel Acacio möts i huvudmatchen om Superior Challenge:s welterviktstitel. I co-main event väntar ett svenskmöte mellan Bruno Carvalho och Papy Abedi – som gör sin comeback.

Andra matcher under galan: Martin Akhtar möter Declan WilliamsSadibou Sy möter David RoundMichel Ersoy möter Thomas Hytten.

8 maj, UFC Rotterdam: Då flyger många svenskar till Rotterdam, Holland. Bland annat för att se Magnus ”Jycken” Cedenblad möta Garreth McLellanUnder samma gala möts Reza ”Mad Dog” Madadi och Yan Cabral.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer