Nyhet

När går svenskarna match?

Kampsportsvärlden är minst lika komplex som mycket annat i denna värld. Varje dag utannonseras matchningar i många olika kampsporter. Inte minst i Sverige där vi har både galor och utlandsmatchningar på gång. Här är namnen på ett par svenskar som går match denna vår:

4 mars, Bellator 151: Sirwan Kakai går sin första match i Bellator, och möter Joe Taimanglo.

5 mars, UFC 196: Ilir Latifi möter Gian Villante i Las Vegas.

12 mars, Odense Fight Night: Lina Akhtar Länsberg går match i Danmark, och möter Maria Hougaard.

18 mars, EC Boxing: Adrian Granat möter Otto Wallins förre motståndare, serben Samir Kurtagic.

13 mars: Simon Sköld deltar i Kung Fu-SM.

19 mars, YOKKAO 18: Sanny Dahlbeck försvarar YOKKAO-titeln mot Jordan Watson.

26 mars, Trophy MMA 8: Yosef Ali Mohammad möter Nick Barnö i huvudmatchen. I galans co-main event möts Mattias Rosenlind och Cosmin Tutu. Linn Wennergren och Camilla Hinze möts i den enda dammatchen hittills på matchkortet.

9 april, Superior Challenge 13: David Bielkheden och Daniel Acacio möts i huvudmatchen om Superior Challenge:s welterviktstitel. I co-main event väntar ett svenskmöte mellan Bruno Carvalho och Papy Abedi – som gör sin comeback.

Andra matcher under galan: Martin Akhtar möter Declan WilliamsSadibou Sy möter David RoundMichel Ersoy möter Thomas Hytten.

8 maj, UFC Rotterdam: Då flyger många svenskar till Rotterdam, Holland. Bland annat för att se Magnus ”Jycken” Cedenblad möta Garreth McLellanUnder samma gala möts Reza ”Mad Dog” Madadi och Yan Cabral.

 

Fighterpodden avsnitt 69: Karantänspodden

Kommentarer