Nyhet

Kung Fu och Wushu SM 2016 närmar sig

Februari var månaden för thaiboxnings-SM 2016, och mars är månaden för årets Kung Fu och Wushu SM. 13 mars är datumet för att vara exakt, och de svenska mästerskapen kommer att äga rum i Eskilstuna med Nova MMA IF och MMA Fitness Sweden som arrangörer.

Regelsystemet (Inom Svenska Wushuförbundet) kan liknas med den stående delen av MMA/Shootfighting. Slag, sparkar, KO, kast och svep är tillåtna men ingen brottning på marken. Tanken med tävlingarna är att alla, från nybörjare till erfarna fighters, ska kunna tävla på passande nivå. Därför går matcherna både i både A- och B-klass. Detta gäller i första hand Sanda. Tävlingar kommer även att hållas i Taolu. 

Anmälan är öppen till 9 mars.
Relaterade artiklar:
Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer