Nyhet

När arrangeras vårens svenska MMA-galor?

I takt med att intresset för MMA växer ökar även engagemanget till att belysa sporten. Varje vecka arrangeras galor runt om i världen, och i Sverige har vi helt klart blivit bättre på det. Vad kan vi då förvänta oss vad gäller de svenska MMA-galorna i vår?

26 mars – Trophy MMA 8, Påsksmällen

Trophy MMA 8 äger rum på Glasklart Event & Restaurang i Malmö. Lokalen har vattenutsikt där en spegelbild av oktagonen skymtar. De tävlande åker ner till oktagonen i en glashiss där de möts av jubel. Trophy levererar shootfighting, amatör-MMA men även proffsmatcher. Matchkortet för detta event inkluderar 11 matcher och en del hemmafighters. Perfekt för en person som vill se mer än bara professionell MMA.

Matchkort kommer upp inom kort

9 april – Superior Challenge 13

Proffsgalan Superior Challenge besöker Norrköping för att arrangera sin trettonde gala. Matchkortet inkluderar tretton högklassiga matcher i professionell MMA, med fighters från många olika länder. En del av namnen är välkända från MMA-scenen i Sverige, men här finner vi även fighters som gått match i UFC.

Hela matchkortet hittar du här.

– IRFA 10

IRFA kommer att arrangera sin tionde gala, troligtvis i Solnahallen i vanlig ordning. Galan var planerad till den 7 maj på Friends Arena, och skulle äga rum i samband med fitnessfestivalen. Ändrade planer… Och nu får vi spänt vänta efter ett datum för denna tillställning.

 

 

Observera att detta endast är ett par av de galor som arrangeras. Tycker du att vi missar något? Kontakta oss gärna!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer