Nyhet

Datum och plats ändrat för IRFA 10

I samband med Fitnessfestivalen på Friends Arena, den 7 maj, skulle IRFA arrangera sin tionde gala. Den tänkta huvudmatchen skulle gå mellan Alan Carlos och Artur Guseinov.

Via IRFA:s Facebook-sida meddelades idag att galan kommer att flyttas, men att de planerade matcherna kommer att bestå. Anledningen ska vara att Fitnessgalan och Friends arena inte passar IRFA:s nya upplägg. IRFA meddelar samtidigt att goda nyheter kommer att nå de tålmodiga fansen. Nedan följer hela uttalandet:

På grund av stort intresse från partners i USA förändras upplägget för IRFA 10. Fitnessgalan och Friends Arena passar inte IRFAs nya upplägg men vi tycker alltjämt att Fitnessgalan är välorganiserat event och önskar dom all lycka med sitt event.

IRFA kommer inom kort avslöja en ny tid och plats för den 10:e upplagan. Alla Fightcards kommer att bestå men kan komma att kompletteras med nya.

Vi tackar alla våra fans och besökare och ber om tålamod. Goda nyheter kommer.

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer