ArtikelNyhet

Fight Club Rush 10 – matchkort och uppsnack

På lördag den 20:e november går årets sista svenska proffsgala, Fight Club Rush (FCR) 10, i Västerås Arena. På dagordningen så står organisationens första mästarbälte på spel och vi bjuds på elva MMA-matcher med några av Sveriges hungrigaste fighters. Här kommer ett matchkort och en liten uppvärmning.

Krönika

Krönika: Fight Club Rush – En missad live-fight gjorde att jag tröttnade direkt

Jag är lynnig. och bångstyrig ibland. Fixar inte när saker och ting inte blir som det skall. Som när jag ivrigt slog på Fight Club Rush YouTube-kanal i lördags klockan 15:45 för att vaka in amatörboxaren, Nermin Hajdarpasic MMA-debut som proffs mot drygt 40-årige proffsdebutanten Salif David Diop. Den skulle starta 16:00 var det sagt. Jag låg där i soffan och väntade. En dryg timme senare hade livestreamen fortfarande inte gått igång på lovad plats (FIGHT CLUB RUSH YOUTUBE-KANAL).

Nyhet

Västerås Fight club:s tränare, Jörgen Hamberg pekar ut godbitarna på ”underkortet” ”Alla matcher är bra men…”

FIGHTWEEK FIGHTCLUB RUSH

Fighter Magazine, kontaktade Västerås Fight Club:s tränare och starke man, Jörgen Hamberg och bad honom att bena ut ”guldklimparna”  eller godbitarna om ni så vill på förmatchprogrammet (underkortet) på helgens gala ”Fight Club Rush”. Ta del av hans tankar om några speciellt utvalda matcher som han anser att vi som publik bör hålla extra koll på! 

Nyhet

Före detta SM-kungen i boxning, Nermin Hajdarpasic gör proffsdebut i MMA på Fight Club Rush

FIGHTWEEK FIGHT CLUB RUSH

Före detta supertungviktsmästaren i boxning från 2020, Nermin Hajdarpasic (27) gör professionell MMA-debut på Fight Club Rush i Västerås den 6:e mars. Nermin är en hårdslående herre och avgjorde båda sina matcher före tid (TKO/ KO) på SM-turneringen i fjol. Sist vi messade varandra efter SM-guldet nämnde han att han var nyfiken på att testa MMA och nu skall det alltså ske.

ArtikelNyhet

Fighterpodden avsnitt 67: Vi pratar med MMA-stjärnan Oliver Enkamp och snackar om helgens FCR6

Fighterpodden trummar på med ett fullspäckat avsnitt. Oliver Enkamp berättar om sin andra vinst i Bellator och sin karriär, Jörgen Hamberg snackar om Fight Club Rush 6 och som vanligt går Simon Kölle, Elin Bladh och programledare Mårten Söderström igenom de senaste kampsportsnyheterna.

Nyhet

FighterTV streamar Fight Club Rush 5 – matchkort och hålltider!

Den Västeråsbaserade organisationen Fight Club Rush bjuder in till sin femte och största MMA-gala hittills. Matchkortet domineras av unga talanger inom svensk MMA och dragplåstren består av ”Pretty Boy” och ”Bane”. Här kommer matchkort, hålltider och lite försnack! Du ser hela eventet på plats nu på lördag eller via vår stream på FighterTV!

Nyhet

Fight Club Rush 3 – arrangeras i helgen på Bombardier arena i Västerås

På lördag är det dags för Fight Club Rush tredje gala i Västerås, en gala fylld av landslagsmedlemmar. En av de som kliver in i oktagonen på Bombardier Arena är EM-guldmedaljören Amir Malekpour och nu möter Hamid Sadid från Örebro. Även Robin Roos, Zoran Milic, Fadi Asfar, Robin Larsson, Tobias Söderberg och Taylan Isic från landslaget tävlar under helgens gala. Kvällens main event är returmatchen mellan den lokala talangen Tobias Harila (1-0-0) och norrmannen Kenneth Evensen (1-1-0), sist de två möttes i maj på Superior Challenge vann svensken på teknisk knockout.