Krönika

Weekend Roundup

From Bellator 281 and Excellence FC III, via UFC Fight Night and Boxing, this weekend saw some first class action in combat sports. Results disclosed.

Krönika

Krönika: Fight Club Rush – En missad live-fight gjorde att jag tröttnade direkt

Jag är lynnig. och bångstyrig ibland. Fixar inte när saker och ting inte blir som det skall. Som när jag ivrigt slog på Fight Club Rush YouTube-kanal i lördags klockan 15:45 för att vaka in amatörboxaren, Nermin Hajdarpasic MMA-debut som proffs mot drygt 40-årige proffsdebutanten Salif David Diop. Den skulle starta 16:00 var det sagt. Jag låg där i soffan och väntade. En dryg timme senare hade livestreamen fortfarande inte gått igång på lovad plats (FIGHT CLUB RUSH YOUTUBE-KANAL).

Nyhet

Före detta SM-kungen i boxning, Nermin Hajdarpasic gör proffsdebut i MMA på Fight Club Rush

FIGHTWEEK FIGHT CLUB RUSH

Före detta supertungviktsmästaren i boxning från 2020, Nermin Hajdarpasic (27) gör professionell MMA-debut på Fight Club Rush i Västerås den 6:e mars. Nermin är en hårdslående herre och avgjorde båda sina matcher före tid (TKO/ KO) på SM-turneringen i fjol. Sist vi messade varandra efter SM-guldet nämnde han att han var nyfiken på att testa MMA och nu skall det alltså ske.