ArtikelNyhet

Fight Club Rush 10 – matchkort och uppsnack

På lördag den 20:e november går årets sista svenska proffsgala, Fight Club Rush (FCR) 10, i Västerås Arena. På dagordningen så står organisationens första mästarbälte på spel och vi bjuds på elva MMA-matcher med några av Sveriges hungrigaste fighters. Här kommer ett matchkort och en liten uppvärmning.

Nyhet

Fight Club Rush 9: Matchkort

Nu på lördag den fjärde september är det så dags för Fight Club Rush (FCR) nionde gala i Västerås. Precis som förra gången bjuds vi på ett smörgåsbord fullspäckat med både uppstickare och veteraner. Nedan hittar du en genomgång av matchkortet, tider och var du kan se FCR9. Eventet startar redan kl. 13:15 på FCRs YouTube-sida, och kl. 15.00 drar huvudkortet igång på UFC Fight Pass. Perfekt som uppvärmning till UFC Fight Night 191!

Krönika

Krönika: Fight Club Rush – En missad live-fight gjorde att jag tröttnade direkt

Jag är lynnig. och bångstyrig ibland. Fixar inte när saker och ting inte blir som det skall. Som när jag ivrigt slog på Fight Club Rush YouTube-kanal i lördags klockan 15:45 för att vaka in amatörboxaren, Nermin Hajdarpasic MMA-debut som proffs mot drygt 40-årige proffsdebutanten Salif David Diop. Den skulle starta 16:00 var det sagt. Jag låg där i soffan och väntade. En dryg timme senare hade livestreamen fortfarande inte gått igång på lovad plats (FIGHT CLUB RUSH YOUTUBE-KANAL).

Nyhet

Före detta SM-kungen i boxning, Nermin Hajdarpasic gör proffsdebut i MMA på Fight Club Rush

FIGHTWEEK FIGHT CLUB RUSH

Före detta supertungviktsmästaren i boxning från 2020, Nermin Hajdarpasic (27) gör professionell MMA-debut på Fight Club Rush i Västerås den 6:e mars. Nermin är en hårdslående herre och avgjorde båda sina matcher före tid (TKO/ KO) på SM-turneringen i fjol. Sist vi messade varandra efter SM-guldet nämnde han att han var nyfiken på att testa MMA och nu skall det alltså ske.