Gästskribent

Inlägg av Gästskribent

Okategoriserade

Hitta en återhämtning som fungerar för dig

Alla som sysslar med thaiboxning, karate, brottning eller andra former för kampsport vet att för att orka hålla i gång under lång tid så är återhämtning A och O. Att vara en bra kampsportare bygger en hel del på att man också lyssnar på sin kropp och vilar när det behövs. Men all återhämtning fungerar inte för alla. Utan istället gäller det att hitta en återhämtning som fungerar för just dig, ditt sinne och din kropp. Här är några idéer.

Okategoriserade

Sponsrad: Noggranna förberedelser och rätt spelsätt – så blir du framgångsrik inom MMA-betting

Tjäna pengar genom att titta på MMA? Är det ens möjligt? Svaret är att det kan vara det. Noggranna förberedelser och rätt spelsätt gör det möjligt för dig att bli en framgångsrik bettare inom MMA. Ofta när man läser om betting handlar det om hästar, fotboll eller någon annan sport där bettingintresset historiskt sett varit stort. Men faktum är att MMA på senare år vuxit sig till en av de stora bettingsporterna.

Nyhet

Bör man äta kosttillskott – Hur gör proffsen inom kampsporten?

Att upprätthålla en bra, balanserad och välplanerad kost är otroligt viktigt för att man som kampsportare ska kunna fortsätta att prestera på topp. Får man inte i sig tillräckligt mycket näring har kroppen inte möjligheten att utvecklas på rätt sätt och det trots att du tränar ofta och mycket. Därför är det otroligt viktigt att se över ditt behov av kosttillskott – oavsett om du är motionär eller elit.

Okategoriserade

Sponsrad: Så bettar du på MMA på utländska bettingsidor

MMA är en av de snabbast växande sporterna i världen. Därmed är det också en av de sporter där du som spelare kan vinna mycket pengar om din kunskap om sporten är stor. Av denna anledning har det blivit allt mer populärt att betta på MMA på utländska bettingsidor såväl som på svenska sådana. I denna lilla guide får du reda på hur du gör för att betta på MMA på utländska spelsajter och du får flera tips som du kan använda dig av när du bettar.