Gästskribent

Inlägg av Gästskribent

Okategoriserade

Hur fungerar betting på kampsport?

Kampsport och MMA har på senare år klättrat upp till att bli en riktigt populär bettingsport. Inte så konstigt. Kampsport är en klassisk idrottsgren, kanske till och med världens äldsta. Redan de gamla grekerna slog vad om vem som skulle ta hem kampen på arenan. I dag behöver du dock inte ta dig till kampsportens spelplats för att satsa en slant på rätt vinnare. Online finns det en lång rad spelbolag och casinon som erbjuder dig chansen att ta hem matchen samtidigt som ringens champion. Men hur fungerar det där med betting på kampsport egentligen?

Nyhet

UFC 274 bjöd på många fantastiska uppvisningar

UFC 274 bjöd på många utmärkta fajter av hög klass. Charles Oliveira hade möjlighet att försvara titeln mot Justin Gaethje, men missade vikten. Det hindrade honom dock inte från att dominera Gaethje under den 3 minuter och 22 sekunder långa matcher, och avslutade Gaethje via stryptag. Michael Chandler gick en av sina bästa matcher, och avslutade den högt aktade Tony Ferguson på ett oerhört spektakulärt sätt.

Okategoriserade

Sponsrad: MMA och betting – så lyckas du

De senaste åren har MMA fått allt större genomslag i Sverige – något som inte undgått bettarna. En anledning till detta är troligtvis att sporten innehåller fler möjliga utfall och händelser än i andra populära betting-sporter, till exempel fotboll och trav. I en MMA-match kan du självklart spela på något av de många utfallen. Vem vinner? I vilken rond? På vilket sätt?

Okategoriserade

Skapa en hållbar träningslivstil

Att träna flera dagar i veckan kan slå hårt på kroppen om man inte i övrigt tar hand om den väl. Och då menar vi inte enbart med hjälp av stretchning och uppvärmning utan att faktiskt även utanför träningslokalen se till att man ger kroppen de bästa förutsättningarna för att både orka träna i stora mängder, och att man inte heller ska överbelasta kroppen. Därför kan det vara klokt att se över sin livsstil i övrigt om man vill skapa rutiner som är hållbara på sikt och som ger kroppen goda förutsättningar för att orka träna tungt och mycket.

Okategoriserade

Sponsrad: Hur akupunktur hjälper professionella atleter inom kampsport

Akupunktur som anses vara en del av den traditionella kinesiska läkekonsten, praktiseras fortfarande, mer än 2000 år efter behandlingens uppkomst. Akupunktur utgör några av de äldsta behandlingsformerna inom kinesisk hälsa och medicin. Många vänder sig idag till akupunktur som en alternativ behandling för bland annat smärta. På senare tid har det även blivit ett verktyg för professionella atleter, särskilt inom kampsport.