Lindgren Knutsson Nyhet

FCR 8: Josefine Lindgren Knutsson har fått ny match!

Att thaiboxaren Josefine Lindgren Knutsson ska proffsdebutera på FCR 8 den 6:e mars, har nog inte gått många förbi. Men efter rättsliga problem för det tilltänkta motståndet har hon nu äntligen fått en ny match. Möter gör hon Adriana Fusini. 

Lindgren Knutssons proffsdebut

Josefine Lindgren Knutsson har under de senaste åren varit en maktfaktor i den kvinnliga kampsporten. Med tre SM-guld och ett VM-guld 2018 har hon en lång bakgrund i Muay Thai, och därför är det många som vill se vad hon kan erbjuda i buren. Josefine gick en amatörmatch på Braves gala i Stockholm den 1 augusti förra året. Den matchen vanns genom ett enhälligt domslut och det har bara varit en tidsfråga tills proffsdebuten ska ske. Allstars-fightern var först tänkt att gå match mot italienskan Pidroni på FCR 8. Men då Pidroni råkade ut för juridiska problem i hemlandet, ströks matchen och Knutsson stod utan motståndare.

Nytt motstånd 

Nu är en ny match bokad där italienskan Adriana Fusini står för motståndet. Fusini har gått 4 professionella matcher i MMA och radat upp 3 segrar samt en oavgjord match. Fusini hade ett aktivt år 2019 då alla hennes matcher tog plats under just det kalenderåret. Nu har hon varit inaktiv sedan 31 augusti 2019 och lär vara sugen på att komma till Västerås och bjuda på en skrällartad seger.

FCR 8 kommer sändas på UFC Fight Pass den 6:e mars!

Galans matcher just nu: 

Mer om Fight Club Rush 8 hittar ni när!

Läs här om Tommy Furys match i helgen!

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer