Sanchez: Cotto och Canelo har förolämpat viktklassens forna mästare

Gennady Golovkins tränare Abel Sanchez skräder inte orden när det kommer till Cotto och Canelos agerande i mellanvikten, och gör det samtidigt väldigt klart att han och hans boxare INTE kommer att acceptera att en eventuell titelfajt avgörs vid något annat än divisionens officiella viktgräns på 160 pounds. ”Om divan (Canelo) inte vill slåss under rätt förutsättningar, då får han helt enkelt lämna bältet ifrån sig. Vi bryr oss inte.” sade Sanchez

IBF beordrar Golovkin att möta Wade

Den som väntar på något gott tröttnar inom kort. Det gäller inte minst för oss som väntar på det eventuella stormöte där mellanviktens konungar Gennady Golovkin och Saúl ”Canelo” Álvarez kommer att spela huvudrollerna, men tyvärr ser det dessutom ut som att vägen dit, blir något långtråkigare än förväntat.

Nyhet

Nacho: Golovkin kan förgöra Canelos karriär

I en intervju med Fighthub uttrycker sig den legendariske tränaren Ignacio ”Nacho” Beristain om boxningens just nu mest efterlängtade möte; Saúl ”Canelo” Álvarez mot Gennady Golovkin. Men Beristan är orolig över att Golovkin inte bara kan skada den unge mexikanens karriär, utan förgöra den helt.

Canelo vs Kirkland – Álvarez segrare via spektakulär knockout.

Underbart är kort. Så också det intensiva drama som utspelade sig i Houston, Texas i morse, svensk tid. Strax under nio minuter tog det för Mexikos älskling Saúl ”Canelo” Álvarez (45-1-1, 32KO) att besegra James Kirkland (32-2-0, 28KO) i denna efterlängtade sluggerfest, som med råge uppfyllde de högt ställda förväntningarna. Och på vilket sätt han gjorde det.