Nyhet

GLORY 40 Köpenhamn: Bildkavalkad

Den 29:onde April åkte Fightermag´s fotograf Jörgen H Jönsson till Köpenhamn för att fotografera den eminenta kickboxningsgalan GLORY 40

Galan höll i vanlig ordning hög kvalité från början till slut och Jörgen satt som vanligt klistrad vid kameran för att fånga rätt ögonblick.

Artikel

Omvärldsanalys: De svenska MMA-sajterna skriver nästan bara om UFC

LEDAREN

Ibland är det intressant att kika runt lite på vad andra gör inom samma eller liknande fält som du själv. Jag gav mig ut på en liten ”resa” runt bland de svenska kampsportssajterna, två som jag själv varit stor del utav och byggt upp (givetvis inte ensam). Med drygt 3000 artiklar på mmanytt.se och kimura.se känns det som att jag kan skriva så utan att ta i.

Nyhet

Finalister SM i thaiboxning 2016

Då var det bara en dag kvar av totalt tre dagars thaiboxnings-SM. Imorgon (Lördag) avgörs det, och då får vi reda på vilka som kommer att representera de svenska färgerna på VM som äger rum i Sverige.  Intresset för detta SM har varit stort, och det har varit ett tufft startfält. Nedan radar jag upp finalisterna i thaiboxnings-SM 2016:

Nyhet

SM i thaiboxning: Resultat matchdag 2 (Fredag) Kvartsfinaler/Semifinaler

Tiden går fort när man har kul, och vips så swishade åtta timmar fyllda av thaiboxning förbi. Det har varit en lång dag, med många matcher från såväl nykomlingar som rutinerade fighters. Nedan sammanställer jag resultaten:

(Resultaten från Torsdagen finner du här)

Nyhet

SM i thaiboxning: Lottningar matchdag 2 (Fredag)

Godmorgon! De tävlande är nu invägda inför thaiboxnings-SM:s andra dag. Idag är kvartsfinaldag, samt semifinaldag, vilket innebär två matcher för en del fighters. Lottningarna är klara för de viktklasser som tävlade igår. Resterande lottningar är på gång, och kommer att uppdateras nedan i takt med deras offentliggörande.

Artikel

Exklusiv intervju med fixstjärnan inom HEMA – Axel Pettersson

Axel Pettersson har precis återvänt till Sverige efter att ha tagit tre guld i en stor HEMA-tävling i Mexiko. I intervjun med Axel berättar han om utvecklingen av sporten, sin passion, träning och mycket mer.

KrönikaNyhet

Krönika: Simon Kölle blir chefredaktör på fightermag.se

Simon Kölle blir Fightermag.se nya chefredaktör. Simon är sveriges mest erfarne journalist inom kampsport, kommentator och författaren av boken ”Mixed Martial Arts: Myter, Fakta, Möten” som utkom av Sportförlaget 2013.