Nyhet

GLORY 40 Köpenhamn: Bildkavalkad

Den 29:onde April åkte Fightermag´s fotograf Jörgen H Jönsson till Köpenhamn för att fotografera den eminenta kickboxningsgalan GLORY 40

Galan höll i vanlig ordning hög kvalité från början till slut och Jörgen satt som vanligt klistrad vid kameran för att fånga rätt ögonblick.

Nyhet

Finalister SM i thaiboxning 2016

Då var det bara en dag kvar av totalt tre dagars thaiboxnings-SM. Imorgon (Lördag) avgörs det, och då får vi reda på vilka som kommer att representera de svenska färgerna på VM som äger rum i Sverige.  Intresset för detta SM har varit stort, och det har varit ett tufft startfält. Nedan radar jag upp finalisterna i thaiboxnings-SM 2016:

Nyhet

SM i thaiboxning: Resultat matchdag 2 (Fredag) Kvartsfinaler/Semifinaler

Tiden går fort när man har kul, och vips så swishade åtta timmar fyllda av thaiboxning förbi. Det har varit en lång dag, med många matcher från såväl nykomlingar som rutinerade fighters. Nedan sammanställer jag resultaten:

(Resultaten från Torsdagen finner du här)

Nyhet

SM i thaiboxning: Lottningar matchdag 2 (Fredag)

Godmorgon! De tävlande är nu invägda inför thaiboxnings-SM:s andra dag. Idag är kvartsfinaldag, samt semifinaldag, vilket innebär två matcher för en del fighters. Lottningarna är klara för de viktklasser som tävlade igår. Resterande lottningar är på gång, och kommer att uppdateras nedan i takt med deras offentliggörande.

Artikel

Bildreportage från Trophy MMA VII 

Träffade Ali Taleb för första gången ute på Kirseberg när han var fjorton år, vi pratade MMA. När han var femton gjorde jag ett reportage om honom, han hade precis tagit SM-brons i submission wrestling och drömde om UFC. Ali är nu arton år och nykrönt svensk mästare i shootfighting. På Trophy MMA tog Ali klivet vidare till amatör-MMA och avslutade 2015 med att vinna sin debut på poäng mot Hoger Salih efter tre tuffa ronder.
Ett steg närmare drömmen.
KrönikaNyhet

Krönika: Simon Kölle blir chefredaktör på fightermag.se

Simon Kölle blir Fightermag.se nya chefredaktör. Simon är sveriges mest erfarne journalist inom kampsport, kommentator och författaren av boken ”Mixed Martial Arts: Myter, Fakta, Möten” som utkom av Sportförlaget 2013.