Nyhet

UFC gör comeback nu i helgen!

I helgen är världens främsta MMA-organisation UFC (Ultimate Fighting Championship) tillbaka. Det blir en rivstart med inte mindre än tre galor på en vecka, med början natten till söndag och hajpade huvudmatchen Tony Ferguson–Justin Gaethje.

ArtikelNyhet

25-årsjubileum: Aktuella mästare som haft UFC-titlar längst

Genom åren har det funnits många UFC-mästare. Vissa har innehaft sina bälten i endast några månader medan andra kunnat titulera sig mästare i åratal. Med tanke på att det aldrig tidigare funnits så många klasser som det gör nu, och det såväl på herr- som damsidan, kan det vara läge att titta lite närmare på vilka det är som i dagsläget innehaft sina mästarbälten under längst tid.

ArtikelNyhet

Inför UFC 207: Nunes vs Rousey

Nu är det typ två veckor kvar till Ronda Rouseys hajpade återuppståndelse, då Amanda Nunes ska försvara sitt bantamviktsbälte. Dessutom ser vi fram emot titelmötet mellan två förstklassiga strikers: Cruz vs. Garbrandt.

Nyhet

Datum satt för Velasquez vs. Werdum II

Efter ett tvåårigt skadeuppehåll förberedde sig Cain Velasquez inför en match mot Fabricio Werdum. Det var titeln i tungvikt som stod på spel, och de två som skulle mötas var bägge champs. Den interima titelhållaren, Werdum, chockade världen i somras då han besegrade Velasquez via submission i tredje ronden. Ända sedan dess har Velasquez jagat en re-match för att få en chans att återfå ”sitt bälte”.