ArtikelNyhet

Kampsportsfestivalen blir större än tidigare

Under Fitnessfestivalens paroll kommer även Kampsportsfestivalen att arrangeras. Och när stora delar av programmet är satt kan det konstateras att det i år blir mer aktivitet än tidigare.

ArtikelNyhet

Fighterpodden Avsnitt 27 – Simon Sköld & Superior Challenge 16

Fighterpodden gästas av en hel uppsjö av gäster med Simon Sköld i studion kort inför match. Vi pratar med Babak Ashti inför Superior Challenge 16, David Bielkheden, vinnaren av lyssnartävlingen och den tvåfaldige världsmästaren i MMA, Irman Smajic. Utöver detta blir det också kampsportsnyheter av Simon Kölle. Som vanligt med Hans Wiklund och Mårten Söderström som programledare.

Krönika

Krönika: SMMAF och förändringar

SMMAF genomför förändringar när det kommer till proffsmatcher i Sverige och det talas väldigt lite om det. SMMAF har förvandlats till något tryggt som sköter reglering av MMA i Sverige där besluten inte riktigt når längre än den inre kretsen. Men beslut kring MMA-sporten som tas av SMMAF har stor betydelse och nu senast har det största rört proffsmatcher.

Krönika

Krönika: Vad är en bra MMA-kommentator?

Den senaste tiden har många frågat mig vad som egentligen utgör en bra kommentator när det kommer till MMA. Här kommer ett försök till svar på den frågan.

Artikel

Babak Ashti: Från flykting till marknadschef och stor galaarrangör

Tillbaka till huvudstaden efter några år runt om i landet och på lördag är det ånyo dags för Superior Challenge i Eriksdalshallen. Men resan till där Superior är idag har kantats av en historia kring en familjs flykt till Sverige, om en persons driv till att minsann visa samhället att han duger och om många tuffa MMA-debatter. Här är historien om Babak Ashtis väg från en månads flyktresa till Sverige som nioåring, till att idag vid 40 års ålder vara familjefar, marknadschef och arrangör av Sveriges största MMA-gala.

Nyhet

Svenska MMA-stjärnorna (2017)

Här läser du om Sveriges MMA-stjärnor, blivande stjärnor och talanger.