ArtikelNyhet

IMMAF World Championships dag 1

Idag startade IMMAF World Championships 2021 – ett mästerskap som skulle ha avgjorts redan i månadsskiftet november/december 2021 i Kazakstan, men som då ställdes in på grund av coronaläget i landet. 24–29 januari så genomförs VM istället i Jiu-Jitsu Arena i Abu Dhabis Zayed Sports City, i närheten av UFC:s Fight Island. Det svenska landslaget är på plats och under den första dagen var det tre svenskar som tävlade.

Krönika

MMA Telegrafens Stora Årskrönika 2020

När man blickar tillbaka på året som gått är det lätt att man stirrar sig blind på nuvarande pandemi och allt den har ställt till med för vår sport. Men Corona till trots har det faktiskt varit ett händelserikt år där våra svenska atleter och även våra domare presterat på topp över hela världen.

Vi kommer beta av året i kronologisk ordning och dyka ner i alla händelser, matcher och prestationer med svensk anknytning…och det är många!

Håll till godo!

Nyhet

Video: Intervjuer med de svenska finalisterna i African Open Championships

Imorgon vankas det final i IMMAF African Open Championships. Det svenska MMA-landslaget har åtta fighters i final. Wahab Akman har intervjuat de fighters som tog sig till final under gårdagen: Heytham Rabhi, Tobias Harila, Hoger Salih, Serdar Altas, Sebastian Gonzalez och Christoffer Hillsjö. HÄR är alla resultat från semifinalerna, och HÄR är svenskarnas motståndare under morgondagens finaler.

Nyhet

Svenska MMA-landslaget i Sydafrika: Matchdag 1 – Resultat (LIVE)

Då var första ronden igång för Sverige i de Sydafrikanska Öppna Mästerskapen. Åtta svenskar går match, och nedan kan du följa resultaten.

Nyhet

Rostem Akman: ”Det är en konstant fight, med allt vad det innebär”

Han var den första någonsin inom amatör-MMA att bli nominerad till ett pris på Kampsportsgalan. I år – kategorin ”Årets genombrott”. Han är tvåfaldig svensk mästare i amatör-MMA (2014, 2015). Han är Europamästare (2015) med ett record på 16-2. Han är: Rostem Akman. Mellanviktaren i Sveriges MMA-landslag. En växande stjärna.