Madeleine Gartéus

Madeleine Gartéus

Madeleine är en glad liten skit som gillar hård träning som ger blodsmak i munnen. 3/4 delars journalist som spenderar alldeles för många nätter med sena UFC-matcher. Får ofta höra att hon har en elak jabb men norra Europas sämsta fighting stance.

Alla medarbetare

Inlägg av Madeleine Gartéus

Artikel

Polskt stål

Polen är känt för många saker. Det finns fin polsk korv, en massa bärnstens-smycken och en begåvad öltillverkning. Den 14 mars 2015 gjorde en ensam kvinna landet känt för ytterligare en sak. Polen fick sin första bärare någonsin av en UFC-titel. Kvinnan, med ett efternamn som får världens sportjournalister att skruva nervöst på sig inför varje presskonferens, är Joanna Jedrzejczyk.

Krönika

Thaiboxnings-VM i Jönköping

Läs Maddes VM-krönika här:
”För första gången NÅGONSIN anordnas thaiboxnings-VM utanför Asien.
Det anordnas i Sverige denna veckan. I Jönköping. Och med flera, framgångsrika medaljhopp BORDE rapporteringen vara större. Svensk media rapporterar om idrottsstjärnors hus, barn, otrohetsaffärer och dieter utan något stopp.
Men man rapporterar inte om ett världsmästerskap som hålls på hemmaplan. Man rapporterar inte vilka bedrifter och framgångar thaiboxningslandslaget skördat – och troligen kommer att skörda. Rapporteringen finns, men är oproportionerlig till vad ett världsmästerskap egentligen är.”

Nyhet

Muay Thai Arena 7 – thaiboxning av internationell klass

Förra årets gala blev en succé, där alla biljetter såldes slut snabbt. Det blev en kväll fylld av fantastiska fighter med många duktiga fighters. Och nu är det snart dags igen.