Nyhet

Muay Thai Arena 7 – thaiboxning av internationell klass

Förra årets gala blev en succé, där alla biljetter såldes slut snabbt. Det blev en kväll fylld av fantastiska fighter med många duktiga fighters. Och nu är det snart dags igen.

Muay Thai Arena har blivit ett återkommande event i Göteborg sedan starten 2010, som nu är i fullt ös med sin sjunde gala – Muay Thai Arena 7. Galan, som går av stapeln på självaste påskafton, är en populär och väl uppstyrd gala som presenterar thaiboxning av internationell klass med såväl svenska som utländska fighters.

Precis som förra året, äger galan rum på nattklubben Trädgårn i Göteborg. Man valde att byta lokal från tidigare Valhalla Sporthall, då publiken får en mer intim och spektakulär stämning.

Fightcardet beräknas vara fullspäckat av både känna och tidigare okända fighters, och arrangörerna räknar med att sälja slut biljetterna även i år.

Tillsammans med Tsuba kommer vi på Fighter Magazine att ge våra läsare möjligheten att streama eventet.

Nedan följer fightcardet för kvällen, med de hittills presenterade matcherna:

-67 kg B-klass
Cristian Rodriguez 
(9-6), Nak Muay Sthlm vs. Patrik Hahn (15-4), Fighter Muay Thai.

Rodriguez och Hahn möts för andra gången på kort tid. De båda herrarna möttes senast i kvartsfinalen under SM i Varberg i februari. Det mötet vann Rodriguez med domarsiffrorna 2-1.

-75 kg B-klass
Otman Boujrad 
(10-3-1), Fighter Muay Thai vs. Arian Behrami (15-7), Golden Leaf.

Boujrad sågs senast under SM i Varberg, där han knockade sin motståndare i första ronden. Behrami har tidigare varit med i MTA, under Muay Thai Arena 4 – då han förlorade mot Joakim Hägg.


-75 kg B-klass

Alexander Prodér (1-1/5-1), Victorious MMA & Muay Thai vs. Nick Mansell (9-14), Karlskrona Muay Thai.

Mansell sågs senast i MTA under Muay Thai Arena 4, där han mötte Joakim Hägg – som också är klar för MTA 7. Prodér kan ses som något av en veteran i MMA-samband då han bl. a. deltagit i flera The Zone-galor och har ett proffs-record på 3-7 i MMA.

-75 kg B-klass
Joakim Hägg 
(12-7), Göteborg Muay Thai vs. Reber Alwand (19-2), Sweden Top Team.

Hägg kommer senast från en förlust på poäng i SM-finalen mot Constantino Nangas. Han är också vad som kan anses vara en veteran i MTA, då han deltagit i de senaste tre galorna. Alwand kommer från den välrenommerade klubben Sweden Top Team, som producerar många, duktiga fighters som är kända för sin underhållande fightingstil.

Muay Thai Arena går av stapeln den 26 mars på nattklubben Trädgårn i Göteborg.
Mer info finns på www.muaythaiarena.se och biljetter går att köpa på www.biljettforum.se.

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer