ArtikelNyhet

Hur ser jag UFC 200?

Det är nu mindre än en halvtimme kvar till att UFC 200 går av stapeln. Galan som alla har väntat på. Vilket matchkort! Amanda Nunes och Miesha Tate pryder omslagen för galan. I co-main event väntar ett möte mellan Mark Hunt och Brock Lesnar. Strax innan det möts Daniel Cormier och Anderson Silva (som tog matchen på kort varsel eftersom att Jon Jones åkt fast för doping).

Här är allt du behöver veta inför galan:

Nyhet

MMA-frossa i veckan! (v 27)

Då var vecka 27 igång. Den välkända veckan på året där det händer ofantligt mycket på MMA-väg. Denna vecka innebär International Fight Week för UFC. Varför? Jo. På tisdag är det dags för VM i amatör-MMA att gå av stapeln. VM avslutas på torsdagen med en gala i form av UFC Fight Night 90, och dagarna därpå kommer både TUF 23 finalen och UFC 200 att betas av.

Under tre dagar kommer tre UFC-evenemang att arrangeras, samt en upplaga av Cage Warriors. Vi kommer under dessa dagar att få skåda UFC-titelmatcher i lättvikt, bantamvikt (damer), lätt tungvikt och stråvikt (damer). I Cage Warriors väntar titelmatch i lättvikt, samt att en ny mellanviktsmästare ska koras.

Schemat i sin helhet, inklusive alla matchkort, ser ut som följande:

Artikel

UFC 200 Vad gömmer sig på FS1?

Efter den tidiga streamen på Fight Pass övergår UFC 200 till Fox Sports 1 för det egentliga underkortet. Frågan är om det inte skett en förväxling och ett av årets mindre PPV-kort råkat klämmas in här. Tre av fyra matcher har någon som fightats för en titel, två av dem har hållit bältet i sina händer.