Nyhet

UFC 200: Ingen titelmatch för Jones, men Latifi är redo!

Det har minst sagt varit ett händelserikt år för den tidigare titelhållaren i lätt tungvikt, Jon Jones. Men skandalerna tar inte slut, och Jones slutar inte att överraska.

Helgens tänkta re-match mellan Jon Jones och Daniel Cormier kommer inte att bli av. Detta efter att Jones testat positivt i ett slumpmässigt dopingtest utfört av USADA i juni. UFC höll inatt en extrainsatt presskonferens där de talade om för omvärlden att matchen är inställd. Tungviktarna Brock Lesnar och Mark Hunt placeras högre upp på matchkortet, vilket innebär att detta blir den nya huvudmatchen för UFC 200.

Mabye somebody wants to pop up and fight Cormier last minute. Who knows?

-Dana White under presskonferensen.

Det stämmer bra. Nu har Svenske Ilir Latifi, som är bokad för en match mot Ryan Bader i Hamburg framåt hösten, fått flera ögon på sig. Genom Twitter meddelar Latifi UFC och Dana White att han är redo att ta sig an utmaningen att möta DC med kort varsel.

Se delar av presskonferensen nedan:

 

Lyssna på det senaste avsnittet av Fighterpodden!

Kommentarer