Krönika

Extraordinary Weekend: Roundup

Upset, new champions, retirements, new ventures. Last night was action-packed and delivered on its promise of being a tremendous gift for fight fans. Our editor went to the PFL London event and reports from an ecstatic city celebrating great feats and mourning defeats. Results disclosed. 

ArtikelNyhet

Fighterpodden avsnitt 55: Sensationer inom svensk MMA, judo och boxning

MMA-stjärnan Akira Corassani, Landslagscoachen i Judo Robert Eriksson och Boxningsexperten Paul Nilssen har en sak gemensamt med Elin Bladh, Simon Kölle och Programledaren Mårten Söderström och det är att de medverkar i episod nummer 55 av Fighterpodden. Senaste nytt från kampsportsvärlden, intervjuer och reflektioner utlovas.
Artikel

Exklusivt med Lina Länsberg: Elbow Princess är redo för Cyborg

Känslan är mindre Alien vs Predator och mer som Alice i Underlandet vs Predator om man tittar på vad vadslagningsbolagen förväntar sig, eller om man ska lyssna till folk inom MMA-världen. Lina Länsberg är så nederlagstippad att hon egentligen inte kan förlora. I själva verket är hon en lika osannolik segrare som Holly Holm i matchen mot Ronda Rousey – men få har missat hur den matchen gick…

Intro till MMA

Det kostar mycket träning, svett och tårar för att få komma in i MMA:ns ultimata finrum. Ett fåtal svenskar vet, är eller har varit där. Och Alexander Gustafsson vet mest av alla eftersom han varit där, i buren, flera gånger om året och dessutom fightats om mästarbältet. Han är den största enskilda anledningen till att svensk MMA sprids som den gör – även i världen.

Nyhet

Akira Corassanis karriär är över: ”Det räcker nu.”

Den 32-årige Akira Corassani (12-6) mötte Sam Sicilia (14-5) under UFC on Fox 14. Redan efter 3 minuter och 26 sekunder i den första ronden träffades svensken av en vass uppercut som klart försatte svensken ut balans. Vinsten tilldömdes kort därefter till Sicilia via teknisk knockout. Nu förklarar Corassani att förlustmatchen blir hans sista i karriären.

Nyhet

Matchkort klart för UFC Fight Night Stockholm: Zombien återuppstår

Matchkortet för UFCs tredje gala i Stockholm är nu färdigställt. En av nyheterna är att ”The Korean Zombie” Chan Sung Jung återvänder till UFC efter ett drygt års uppehåll. Nyligen skrev vi om att huvudmatchen på UFC Fight Night Stockholm den 4 oktober hade offentliggjorts, och nu är hela matchkortet för den tredje Stockholmsgalan färdigt. …