Marcus Nigéus

Marcus Nigéus

Ju-jutsu var grejen på barnsben, men jag blev wowad av capoeira i tonåren. Till slut slöts cirkeln och det blev dags att dra på pyjamasen igen. Den här gången BJJ. Tänker alltid bli världsbäst på de sporter jag börjar träna, men godis och soffan dödar elitsatsningen.

Alla medarbetare

Inlägg av Marcus Nigéus

Nyhet

Fem skäl att låta barnen träna kampsport

Kampsport har av naturliga skäl ett lite tuffare rykte än de flesta andra sporter. Det är en hård duell där din förmåga sätts på prov. Det är en svettig kamp som ger en vinnare och en förlorare. Du är ensam mot motståndaren. Det finns inget lag som backar upp. Det är kanske inte den sport som man först tänker på när barnen vill börja idrotta. I själva verket kan kampsport vara ett utmärkt val. Vi har listat fem skäl att låta barnen träna kampsport, om de själva vill det förstås.

Nyhet

UFC on Fox 19: Ändringar och twitterbeefs

Khabib Nurmagomedovs efterlängtade comeback till oktagonen verkar ha försenats. Nurmagomedov har varit osynlig den senaste två åren på grund av skador, men när han äntligen kunde gå en match igen blev det hans motståndare som var tvungen att ställa in. Tony Ferguson meddelade för ett par dagar sedan att han blivit förbjuden av sin läkare att tävla på grund av blod i lungorna(!).

Krönika

Älska arbetsmyrorna

När gav du senast klubbens kassör en kram? Gör det! Nu, direkt! Jag har aldrig tränat på en klubb där man bara har kunnat dyka upp på träningar och där någon annan har skött föreningsarbetet. Hela mitt träningsliv har bestått av MacGyver-lösningar. Det har helt enkelt aldrig fungerat om inte alla ställt upp för att hjälpa till. Ställen som jag har tränat på har startat med två-tre intresserade personer – vi har fått se till att en klubb växer fram och upp runt det. Men inget kommer gratis. Och det är underbart.